Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: iszlám állam

„A migránsok már teljesen új dimenzióját hozzák az erőszaknak és agresszivitásnak”

Az ukrajnai háború okozta globális élelmezési válság nyomán újabb migrációs hullámok indulhatnak meg, ami kedvez a terrorista szervezeteknek, ugyanis a merénylők könnyen meg tudnak bújni az érkező emberáradatban – jelentette ki csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

Minden eddiginél nagyobb migrációs nyomásra számít a magyar külügyminiszter

Minden eddiginél nagyobb migrációs nyomással kell majd szembesülnie Európának az ukrajnai háború nyomán előálló globális élelmiszerhiány és a terrorfenyegetések miatt – jelentette ki a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Madridban.

Európai államok támadására szólította fel híveit az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam terrorszervezet vasárnap este felszólította harcosait, hogy bosszulják meg vezetőik meggyilkolását, és használják ki Oroszország Ukrajna elleni háborúját Európa megtámadására.

Iszlám Állam egykori terroristáját kapták el Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén

Letartóztattak egy 21 éves férfit, mert állítólag szexuálisan bántalmazta egy munkatársát, majd kiderült róla, hogy az Iszlám Állam egykori terroristája volt, akinek sikerült biztonsági őri állást szereznie Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén.

Halálra késelt egy brit képviselőt az Iszlám Állam terroristája, elítélték

Bűnösnek mondta ki hétfőn a londoni központi büntetőbíróság esküdtszéke azt a 26 éves férfit, akit Sir David Amess parlamenti képviselő meggyilkolásával vádolnak.

Iszlamofóbiát kiáltottak egy ISIS-túlélő előadása miatt

Iszlamofóbiát kiáltottak egy ISIS-túlélő előadása miatt

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatta be könyvét, amelyben arról ír, hogyan élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzserkorában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Kereszténynek adják ki magukat az iszlamisták, hogy megtévesszék a környezetüket

Kereszténynek adják ki magukat az iszlamisták, hogy megtévesszék a környezetüket

Útmutatót dolgozott ki az Iszlám Állam, hogyan tudják megtéveszteni környezetüket a dzsihadisták, hogy eltereljék magukról a figyelmet. Hasonló tippeket osztottak meg migránsokkal az embercsempészek is, hogy a bevándorlók mielőbb megkaphassák a menedékjogot vagy az állampolgárságot.

Élő Facebook-közvetítés során akarták lefejezni a bevándorlásellenes politikust

Élő Facebook-közvetítés során akarták lefejezni a bevándorlásellenes politikust

A férfi nyolc terroristatársával együtt akarta elrabolni és egy élő Facebook-közvetítés során lefejezni a bevándorlásellenes politikust.

Az Iszlám Államhoz köthető magyar fiatalt fogott el a TEK

Az Iszlám Államhoz köthető magyar fiatalt fogott el a TEK

A magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez köthető magyar fiatalt fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK) – mondta a TEK főigazgatója az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Visszatértek az Iszlám Állam női tagjai Svédországba, egyiküket már el is engedték

Visszatértek az Iszlám Állam női tagjai Svédországba, egyiküket már el is engedték

Az Iszlám Állam három női tagját és gyermekeiket hazaszállításuk után őrizetbe vették, háborús bűncselekményekkel gyanúsítják őket, a kihallgatás után azonban egyikőjüket elengedték.

Vissza az oldal tetejére