Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: iszlám fundamentalizmus

Lesz újra nácizmus

A Nyugat 70 éve retteg a nácizmushoz hasonló rendszer újraéledésétõl. A migráció megjelenésével a rettegés pánikká fokozódott. A nácizmus minden rémségét újrateremtõ eszmék itt vannak a nyakunkon, de egész máshonnan támadnak, mint a nyugati rettegõk gondolják, és éppen õk segítik elõ terjedésüket.

Újabb terrorszervezet üzent hadat Európának

Újabb európai terrortámadásokra buzdít egy egyiptomi dzsihadista szervezet.

Molenbeekben jártunk | VIDEÓ

A 888 stábja ellátogatott a híres, brüsszeli terroristakeltetõként ismert városrészbe. Megnéztük, honnan származnak a párizsi merényletek elkövetõi, és utánajártunk, hogyan pörög a multikulti a muzulmánok lakta negyedben, Európa szívében. Kalandjaink során leteszteltük, hogy mennyire toleráns Salah Abdeslam nagybátyja, hogy a brüsszeliek mennyire dugják homokba a fejüket, és hogy a helyi rendõrség mit gondol a terroristákról.

Kioktatták Ferenc pápát

Kisebb véleménykülönbség alakult ki a katolikus egyházfõ és egy evangélikus lelkész között arról, hogy a világban vallásháború zajlik-e.

Minden idõk legsúlyosabb tömegvérengzése az USA-ban

Az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb tömegvérengzésévé vált az orlandói melegbárban vasárnapra virradóra elkövetett támadás: mint a város polgármestere bejelentette, a hatóságok ötven halálos áldozatra bukkantak és ötvenhárom embert ápolnak a kórházakban. Az elkövetõ egy Amerikában született, afgán származású fiatal férfi volt.

Brüsszelben toboroznak a terroristák

A brüsszeli iszlamisták aktív toborzásba fogtak a fellegváruknak számító brüsszeli Molenbeek negyedben. A húsvéti hétvégén üzeneteket küldtek fiataloknak - közölte kedden egy muszlim származású önkormányzati politikus.

Végleg elfogyott a dánok türelme

Deportálnának minden külföldi állampolgárságú radikális imámot, miután több ízben is szélsõséges prédikációk kerültek nyilvánosságra.

Vissza az oldal tetejére