Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: jens stoltenberg

NATO-főtitkár: Kudarcot vallottak Putyin kísérletei a nyugati szövetségesek megosztására

„Vlagyimir Putyin orosz elnök kudarcot vallott a nyugati szövetségesek megosztására tett kísérleteivel az ukrajnai konfliktusban” – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, a katonai szövetség és az Európai Unió közötti együttműködési megállapodás aláírását követően.

Elismerte a NATO-főtitkár, hogy mindannyian nagy árat fizetünk az ukrajnai háború miatt

Mindannyian nagy árat fizetünk Oroszország ukrajnai háborúja miatt, de míg mi pénzben, addig az ukránok a vérükkel fizetnek érte – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, a szövetség külügyminisztereinek jövő heti bukaresti tanácskozást megelőző pénteki brüsszeli sajtótájékoztatóján.

Stoltenberg: Nincs jele, hogy Lengyelországot szándékos támadás érte volna

Nincs jel arra, hogy a keddi kelet-lengyelországi robbanás szándékos támadás eredménye lenne, és arra sem, hogy Oroszország katonai offenzívát indítana a NATO ellen – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerdai sajtónyilatkozatában.

Stoltenberg: Ukrajnának több légvédelmi rendszerre van szüksége

Ukrajnának sürgősen még több légvédelmi rendszerre van szüksége területének és lakosságának védelméhez – jelentette ki a NATO-főtitkár Brüsszelben, a tagországok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozására érkezve szerdán.

Még több fegyvert adna Ukrajnának a NATO főtitkára

Sürgősen tovább kell növelni Ukrajna katonai támogatását ahhoz, hogy az orosz támadás alatt álló ország tárgyalások útján és szuverén nemzetként kerüljön ki a háborúból – mondta Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára egy szerdai német lapinterjúban.

NATO-főtitkár: Oroszország nem nyerheti meg ezt a háborút

A jelenleg fennálló világrend elleni támadásnak nevezte Oroszország Ukrajna elleni támadását csütörtökön Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, leszögezve: nem szabad megengedni, hogy Moszkva megnyerje ezt a háborút.

NATO-főtitkár: Törökország fenntartásai ellenére sem várható késedelem a NATO tervezett bővítésében

Törökország fenntartásai ellenére sem számítanak késedelemre Finnország és Svédország várható NATO-csatlakozásában – jelentette ki vasárnap Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az észak-atlanti szövetség külügyminiszteri tanácskozásán Berlinben.

A NATO-főtitkár szerint Oroszország vegyi fegyverek bevetését tervezheti

A NATO-főtitkár szerint Oroszország vegyi fegyverek bevetését tervezheti

Vagy legalábbis előfordulhat ez a forgatókönyv is Jens Stoltenberg NATO-főtitkár szerint, aki a Welt am Sonntag című német vasárnapi lapnak adott interjút.

Orbán Viktor a NATO főtitkárával tárgyalt

Orbán Viktor a NATO főtitkárával tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök Moszkvában hétfő este telefonos egyeztetést folytatott Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Stoltenberg: a NATO-nak egységesnek kell maradnia

A NATO-nak egységesnek kell maradnia Oroszország agresszív fellépése és Kína térnyerése miatt – jelentette ki a tálibok afganisztáni hatalomátvételével kapcsolatban a NATO főtitkára pénteken Brüsszelben.

Vissza az oldal tetejére