Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: jogvédõk

Hol vagytok "civilek"?

Hol vagytok akkor, amikor kárpátaljai magyar embereket akarnak deportálni szülõföldjükrõl? Hol vagytok akkor, amikor magyar embereket írnak fel "halállistára"? Hol vagytok akkor, amikor a magyar kisebbség jogait bakanccsal tiporják sárba? Hol vagytok akkor, amikor magyarok nem beszélhetnek a saját anyanyelvükön?

Sokallják az elutasított menedékkérelmek számát a finn jogvédõk

Átfogó független vizsgálatot indítanak a finn hatóságok a migrációs szolgálatnál, miután jogvédõ szervezetek bírálták amiatt, hogy túl sok menedékkérelmet utasít el - közölte Kai Mykkänen finn belügyminiszter.

Aggódnak az amerikai jogvédõk a migránsokért

Szövetségi intézményeket perel az ACLU (Amerikai Polgári Szabadságjogok Uniója) jogvédõ szervezet, mert szerinte "csapdát állítanak" az illegális bevándorlóknak, hogy kitoloncolhassák õket.

Nehezen szabadulnak a migránsoktól a németek

Majdnem minden második bevándorló sikeresen élt panasszal a menedékjog iránti kérelmének elutasítása miatt Németországban.

Liberális agymenés áldozatává vált a #merrychristmas

Egy amerikai agytröszt, az SPLC egy most futó projektjében azt a célt tûzte ki maga elé, hogy fellép a Twitteren terjedõ gyûlöletbeszéd ellen. Karácsonykor pedig mi más is lehetne a leginkább zavarkeltõ bejegyzés a közösségi médiában? Hát persze, hogy a "Boldog karácsonyt!" kívánó bejegyzések.

Meg is lett az eredménye a Hamilton-ellenes hadjáratnak

Nem bírta az LMBTQ-s, jogvédõs rohamokat az F1 világbajnok pilótája. Hírhedtté vált karácsonyi videója után Lewis Hamilton mindent törölt az Instagramjáról.

Önkéntes jogvédõk kergették a halálba a pornósztárt, mert nem akart homoszexuális férfiakkal dolgozni

Az egészségügyi kockázatok miatt nem vállalt volna ilyen munkákat, emiatt az önkéntes jogvédõk addig zaklatták a 23 éves pornóst, amíg öngyilkos nem lett.

Amerikai feketék miatt elmaradhat idén a "fehér karácsony"

A Black Lives Matter nevû szervezet különleges haknival készül az idei karácsonyra.

Nagyon sok a fekete bûnözõ, a jogvédõk szerint rasszista az igazságszolgáltatás

Angliában és Walesben a gyerekkorú letartóztatottak sok eseetben valamilyen etnikai kisebbségbe tartoznak, ez pedig a jogvédõknek is szemet szúrt.

Soros-aktivistákat vettek õrizetbe Törökországban

A török hatóságok õrizetbe vették az Amnesty International törökországi szervezetének vezetõjét és hét másik jogvédõt egy Isztambulhoz közeli szigeten található szállodában - jelentette a helyi sajtó csütörtökön.

Vissza az oldal tetejére