Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kampány

Donáth Anna újra akcióban: most épp a belpolitikai kampányok elbrüsszeliesítésén dolgozik

A mai napon az Európai Parlament LIBE bizottsága elfogadta a Donáth Anna nevével fémjelzett, a politikai reklámtevékenység átláthatóságáról és célzásáról szóló véleményt. A javaslattal a Bizottság a belpolitikai kampányokba és választásokba történő nyílt beavatkozásra törekszik.

Az amerikai lóvé

Az amerikai lóvé

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a választási kampány idején a hazai baloldal Amerikából kapott jelentős összegeket az Orbán-kormány elleni „küzdelemhez”. A szépséghiba csupán annyi, hogy a magyar törvények szigorúan tiltják a belpolitikai szereplő külföldről történő támogatását.

Ifj. Lomnici a 888-nak: Felmerülhet az ellenzéki összefogásban részt vevő többi párt felelőssége

Ifj. Lomnici a 888-nak: Felmerülhet az ellenzéki összefogásban részt vevő többi párt felelőssége

Amennyiben a párttörvényben foglalt gazdálkodási szabályokat a kampány során megsértették, úgy felmerülhet az ellenzéki összefogásban részt vevő többi baloldali párt felelőssége – jelentette ki a 888.hu-nak Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője.

A migránsbűnözés került az olasz választási kampány fókuszába

A migránsbűnözés került az olaszországi választási kampány fókuszába: a jobboldal a migráció ellen emeli fel szavát, a baloldal rasszizmust emleget a Piacenzában afrikai bevándorló által elkövetett nemi erőszak miatt.

Összehangolt lejárató kampányt folytatott a baloldal

A XXI. Század Intézet szerint a 2022-es választásokra létrejött hatpárti összefogásnak nem volt pozitív mondanivalója, ám a kormánypártokkal szemben kialakított negatív kampányukat nyelvileg, tematikailag és időben is összehangolták, egymás között egyeztetve, illetve egymással versenyezve folytattak lejárató kampányt Orbán Viktorral és a kormánypártokkal szemben.

Mráz Ágoston Sámuel: Márki-Zay Péter soha egy pillanatig sem érte el Orbán Viktor népszerűségét

Mráz Ágoston Sámuel: Márki-Zay Péter soha egy pillanatig sem érte el Orbán Viktor népszerűségét

Ma van a választás napja, melynek tétjéről valamint a kampány tanulságairól is kérdeztük a Nézőpont Intézet igazgatóját.

Orbán Viktor: Hajrá, Vác! Hajrá, Rétvári Bence!

Április 3-án csak a Fidesz! – címen videót tett közzé a kormányfő közösségi oldalán. Orbán Viktor a Pest megyei 4-es számú körzetben induló Rétvári Bence mellett kampányolt

Vissza az oldal tetejére