Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: karl marx

Karl Marxról nevezik el a Floridai Egyetem egyik tanulószobáját a kampuszkomcsik

Karl Marxról nevezik el a Floridai Egyetem egyik tanulószobáját a kampuszkomcsik

A University of Florida egy tanulószobát nevezett el a Kommunista Kiáltvány szerzőjéről, akit az egyetem „filozófusnak, radikális közgazdásznak és forradalmi kritikusnak” tart.

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Bogár László: „annyi volt a rendszerváltás, mint Aliz, a guminő”

Rendhagyó beszélgetés Bogár László közgazdásszal a rendszerváltozás nevű folyamatról, arról, hogy hogy is ment ez harminc éve és még azelőtt; arról, hogy mi is az a szocializmus; hogy hogyan szorított kést az SZDSZ az MDF-esek torkához, illetve hogy mi volt a jelentősége Orbán Viktor harminc évvel ezelőtti beszédének.

Csupán 100 millió ember haláláért felelõs ideológust ünnepel a baloldal

Mintegy 100 millió ember haláláért tehetõ felelõssé az az ideológia, amelyet Karl Marx fogalmazott meg - mondta Eötvös Péter, a Kommunizmus Bûnei Alapítvány kuratóriumának elnöke szombaton az MTI-nek.

Vérlázító, hogy Juncker a kommunista Marx születésének évfordulóján mond beszédet

Felháborító, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke beszédet mond Karl Marx születésének 200. évfordulóján, ezért a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselõcsoportja felszólítja a luxemburgi politikust, hogy mondja le részvételét az eseményen. Több tiszteletet a kommunizmus áldozatainak! - írta a képviselõcsoport csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Százmillió emberi élet semmisült meg a vörös csillag égisze alatt

Február 25-én emlékezünk a több tízezer, családjától elválasztott és kényszermunkatáborba hurcolt honfitársunkra, a koholt vádak alapján mészárszékre küldött emberekre, az ellenállóként mártírhalált halt hõsökre.

Ennél szánalmasabb már nem lehet: Vona marxista lett

Nem könnyû nyomon követni, éppen melyik stádiumban tart Vona Gábor átvedlési kísérlete, mindenesetre az antiszemita, késõbb kiskutyákkal pózoló, majd hanukaköszöntõt író jobbikos politikus most épp nyíltan marxista szófordulatokkal kertel a baloldalnak.

Fekete öves kommunista kap szobrot Németországban

Hatalmas szobrot emelnek az antiszemita Karl Marxnak, a véres kommunizmus egyik szellemi atyjának 2018-ban szülõvárosában, a németországi Trierben születése 200. évfordulója alkalmából.

Vissza az oldal tetejére