Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: katonák

Filipp: Adok egy megfontolandó tanácsot az illetékeseknek. Most még ingyen

Filipp: Adok egy megfontolandó tanácsot az illetékeseknek. Most még ingyen

Megvan az a mondás, hogy az amerikaiak az utolsó ukránig hajlandók harcolni? És az megvan, hogy ennek a mondásnak van egy orosz változata is? Ugyanis, ha tovább folytatják az ukránok felfegyverzését, kiképzését, katonai támogatását, akkor az oroszok is az utolsó ukránig fognak harcolni. Az erőszak ugyanis csak erőszakot szülhet. Ha tényleg a szívükön viselnék az ukrán emberek sorsát, akkor nem folyamatosan a helyzet eszkalációján dolgoznának a felelőtlen nyilatkozgatásokkal, hanem nyomást helyeznének minden érintett félre, hogy végre ismét tárgyalóasztalhoz üljenek, tűzszünetet követelnének, hogy befejeződjön a vérontás és helyre álljon a béke. De egyelőre nem ez a helyzet, az atomháborúról pedig úgy beszél mindenki, mintha legalábbis nem lenne holnap és ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Idézzük Sam Huntington bátyám nagyszabású gondolatait A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása című műből: „a nagyobb civilizációközi háborút csak úgy lehet elkerülni, ha a központi hatalmak nem avatkoznak be más civilizációk konfliktusaiba”. Lehet, hogy az illetékesek elgondolkozhatnának ezen, még mielőtt mind megdöglünk...

Franciaország kétezer ukrán katonát képez tovább

Franciaország kétezer ukrán katonának tart továbbképzést – jelentette be Sébastien Lecornu francia védelmi miniszter a Le Parisien című napilapban vasárnap megjelent interjúban.

Orbán Viktor: Minden katonának kijár a megbecsülés

Orbán Viktor: Minden katonának kijár a megbecsülés

Nekünk, magyaroknak ütőképes, a békét garantálni tudó, elrettentő erejű hadsereg kell, mert „akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten az önkéntes katonák eskütételén.

Újabb lépést tett az amerikai hadsereg a progresszivitás irányába 

Az amerikai hadsereg szerdán bejelentette, hogy végleg eltörli az egyik legnehezebb edzési gyakorlatot a hadsereg harcképességi tesztjéből és plankkal helyettesítik, miután az adatok azt mutatták, hogy a nők nehezen végzik el az eredeti feladatot.

Kossuth Lajos nemcsak nekünk üzent

Vajon a bombarobbanások és légiriadók közötti csendesebb órákban továbbra is Magyarország megregulázásán töri a fejét Pavel Zsebrivszkij? Most, hogy majd’ félmillió ukrán állampolgár lelt otthonra hazánkban, még mindig a magyar honvédség cafatokra tépésén járatja az eszét?

Márki-Zay elfojtaná az erősödő nemzeti öntudatot

Márki-Zay elfojtaná az erősödő nemzeti öntudatot

Az embernek legfeljebb sejtése lehet arról, hogy miért akart most nyomatékosítva a nemzethez beszédet intézni Márki-Zay Péter, a baloldali miniszterelnök-jelölt. Népszerűsége ugyanis zuhanórepülésben van.

Orbán Viktor: Magyarország előre megy, nem hátra!

A miniszterelnök a katonák fizetésének emeléséről osztott meg bejegyzést a közösségi oldalán.

Kövekkel dobálták meg a rendőröket a magyar-szerb határnál

Kövekkel dobálták meg a rendőröket a magyar-szerb határnál

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarország területére több határsértő péntek este Hercegszántónál, közülük többen kövekkel dobálták meg a rendőröket – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Vissza az oldal tetejére