Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kérdés

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Jobbik-tempó: Szilágyi és Jakab nem engedett rákérdezni a párt náci valóságára | VIDEÓ

Szilágyi György és Jakab Péter (plusz biztonsági emberek) vállvetve küzdöttek azért, hogy a senki meg ne tudja az igazságot a Jobbik vezetőinek nyilvánosságra került legfrissebb botrányos videóiról a főváros XVII. kerületének Fő terén megtartott utcafórumokon.

Tordai Bence és a gondolkodási ficam

Tordai Bence és a gondolkodási ficam

Tordai Bence, a láthatatlan mennyiségű támogatóval rendelkező Párbeszéd országgyűlési képviselője demokrácia felfogásáról mutatok egy aranyos történetet.

Hány terrorista kapott migránskártyát Brüsszeltől?

Fontos kérdés - fõleg a szír terroristavezér, Hassan F. ügye után.

Este 7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Este 7:59

A nap legviccesebb politikusa, a nap legnagyobb sivalkodása és a nap legnagyobb ellenzéki töketlenkedése. Mindez az este 7:59-ben. Vegyétek és egyétek, de legfõképp kattintsatok.

Rekordmagas a radikális iszlamisták száma Németországban

A szövetségi alkotmányvédelmi hivatal, a BfV kedden mutatta be éves jelentését, melybõl kiderült, hogy Németországban minden korábbinál magasabbra, 680-ra emelkedett az erõszakra hajlamos, közveszélyes iszlamisták száma, és az iszlamista terrorizmus vált az elsõ számú belbiztonsági kihívássá.

A Magyar Tudományos Akadémia újraválasztott elnöke amerikai állampolgár

Az MTA élére nemrég újraválasztott Lovász László kinyilatkoztatta, hogy az Akadémiát távol szeretné tartani a politikától, majd önmagát megcáfolva egy politikai nyilatkozatot adott közzé, és nem másról, mint a CEU-ról. Az egész cikk kulcskérdése: mi lenne ha a Magyar Tudományos Akadémia elnöke orosz állampolgár lenne?

Sorsdöntõ hetek elõtt áll az EU

Sorsdöntõ hetek elõtt áll az Európai Unió, mert olyan fontos kérdésekben kell döntéseket hoznia, amelyek jövõjét és versenyképességét is alapvetõen meghatározzák - jelentette ki Szijjártó Péter hétfõn Prágában.

Vissza az oldal tetejére