Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kereset

KSH: 8,7 százalékkal nőttek a keresetek

Márciusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 435 200 forint, a kedvezmények nélkül számolt nettó átlagkereset pedig 289 400 forint volt a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásoknál, a költségvetési intézményeknél és a foglalkoztatás szempontjából jelentős nonprofit szervezeteknél, mindkét szám 8,7 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban – jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

A brüsszeli terrortámadás áldozatai keresetet nyújtottak be a belga állam ellen

A 2016. március 22-én elkövetett brüsszeli terrortámadás 19 áldozata keresetet nyújtott be a belga állam ellen, arra hivatkozva, hogy Belgium nem adott nekik kellő segítséget a történtek után – írta hétfőn a Brussels Times című napilap.

USA-elnökválasztás: sürgősségi fellebbezés a georgiai bíróság ítélete ellen

Az Egyesült Államok szövetségi bírája a hét elején elutasította azt a keresetet, amelyet a Donald Trumpot támogató volt ügyész nyújtott be a Georgia állambeli választási csalások miatt – tudósított a Newsmax, a Hír TV amerikai testvércsatornája.

A leszbikus nõk többet keresnek mint a heteroszexuálisok

Egy friss kutatás azt firtatta, hogy a leszbikus nõk, a meleg férfiak vagy a heteroszexuálisok keresnek jobban.

Õk keresnek a legjobban Magyarországon

Továbbra is a cégvezetés a legjobban fizetõ foglalkozás Magyarországon. A vezérigazgatók bruttó átlagbére 1 millió 447 ezer forint, a cégvezetést és a menedzsmentet nem nézve pedig a pilóták keresik a legtöbbet, bruttó 956 ezer forintot.

Stohl nem jön ki havi másfél millióból

Panaszcunamit zúdított az olvasókra Stohl András, aki egyébként a másfél millió forint alatti keresetet nem tekinti keresetnek.

Gondoltátok volna, hogy ejtik a Tony Blair ellen indított keresetet?

Elutasította a londoni felsõbíróság hétfõn egy volt iraki tábornok arra vonatkozó keresetét, hogy polgári peres eljárást indíthasson Tony Blair egykori brit kormányfõ ellen az iraki háború miatt.

10 százalékkal nõttek a fizetések Magyarországon

A bruttó keresetek 10 százalékkal növekedtek éves összehasonlításban Magyarországon, méghozzá a drasztikus minimálbér-emelések hatására - számol be a Portfolio.

Terrorizmus támogatása miatt perelik a Google-t, a Facebookot és a Twittert

A júniusi, orlandói melegbárban történt mészárlás áldozatainak hozzátartozói három techóriást perelnek be, mivel szerintük ezek a cégek "anyagi támogatást" nyújtottak a gyilkosnak.

Vissza az oldal tetejére