Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kerítés

Új fallal bővül világunk Haiti és Dominika között

Új fallal bővül világunk Haiti és Dominika között

Volt egy pár évtized, hogy azt híhettük a kerítéseknek, a falaknak és a vasfüggönynek örökre vége. A 2015-ös migránsválság elfújta a schengeni eufóriát és a határok átjárhatóságát. Európa-szerte húzták a katonák a szögesdrótot és telepítettek határvédelmi technikát. Majd a lengyel-belorusz határon is megjelent a több méter magas fal. A tálibok hatalomátvétele után és az iráni krízis következtében Törökország is falat emelt Iránnal közös határára. Most pedig a Dominika köztársaság hadserege kezdett egy komoly, 100 km hosszú védelmi rendszer felhúzásába a Haitiből érkező migránsok miatt.

Visszahívnák a kerítésbontó belügyminisztert

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be a Janez Jansa volt miniszterelnök vezette ellenzéki Szlovén Demokrata Párt (SDS) Tatjana Bobnar belügyminiszter ellen a migráció szlovéniai növekedése miatt. Az SDS kötelességszegéssel és a nyilvánosság félrevezetésével vádolja a tárcavezetőt.

Szlovéniában hiába tartóztatnak fel egyre több migránst, mégis eltávolítják a határkerítést

Szlovéniában idén 8212 határsértőt tartóztattak fel a hatóságok, 80 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában – közölte szerdán a belügyminisztérium. Az év első hat hónapjában ez a növekedés még 75 százalékos volt.

Szlovéniában idén nyolcvan százalékkal nőtt a határsértések száma, de a kerítést, azt lebontják

Szlovéniában az év első hét hónapjában 8200 határsértőt tartóztattak fel a hatóságok, 80 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában, és nőtt a nemzetközi védelemért folyamodók száma is – közölte hétfőn a belügyminisztérium.

Tizenkét óra alatt csaknem 500 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök vasárnap

A rendőrök 425 határsértőt tartóztattak fel vasárnap reggel hat és délután hat óra között, és 44 embert megakadályoztak abban, hogy illegálisan belépjen Magyarországra – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baloldali szlovén kormány jövő héten megkezdi a kétszáz kilométeres határkerítés lebontását

A baloldali szlovén kormány jövő héten megkezdi a kétszáz kilométeres határkerítés lebontását

Amíg Melillában és Ceutában harcolnak az afrikai migránsokkal, a szerb határon egymást lövik és a rendőreinket támadják a Közép-keletről érkező betolakodók, addig a szlovén baloldal lebontja a határkerítést, mondván, hogy ettől legális lesz az illegális határátlépés.

Közel négyszáz migránst állítottak meg tegnap

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 184 határsértőt tartóztattak fel és 194 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

Vissza az oldal tetejére