Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kitelepítés

A brit miniszterelnök szerint is jogszerű a migránsok Ruandába szállításának terve

Boris Johnson brit miniszterelnök szombaton azt hangoztatta újságírók előtt, bizonyos benne, hogy teljesen törvényes kormányának az a terve, hogy Ruandába telepítsék át mindazokat, akik a brit határt illegálisan átlépve érkeznek Angliába.

Salvini felkészült az illegális bevándorlók kipaterolására

Az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini megtette az elsõ lépéseket az országban tartózkodó illegális bevándorlókkal szemben. Új tervet jelentett be.

Babis: menjenek haza a migránsok!

A cseh miniszterelnök szerint az Európai Unióban tartózkodó 700 ezer illegális bevándorlónak semmi keresnivalója nincsen az öreg kontinensen.

A vészkorszakot idézi: az ukránok kitelepítenék a kárpátaljai magyarokat

Egy ukrán szervezet által indított petíció értelmében kárpátaljai magyarok tízezreit telepítenék Magyarországra. A kérdésfelvetés kísértetiesen hasonlít egy korábbi, a magyarsággal szemben elkövetett történelmi eseménysorozatra.

Kegyetlen erdõtûz pusztít Toszkánában

Mintegy ötszáz lakosnak kellett eddig elhagynia otthonát az olaszországi Pisa térségében hétfõ este óta tomboló erdõtûz miatt. Az oltás nehezen halad, fõleg az erõs szél miatt.

Salvini hazaküldi a migránsokat

Az olasz belügyminiszter nem elégszik meg azzal, hogy már nem köthetnek ki az illegális bevándorlókat szállító hajók Olaszország partjainál, további intézkedésekre készül.

Brutális esõzés: Vas megyében több embert is ki kellett telepíteni az áradások miatt

Tizenhárom ingatlanból negyven embert telepítettek ki és helyeztek el ideiglenesen a helyi mûvelõdési házban a Vas megyei Hegyhátszentjakabon, mert az éjszaka hirtelen lehullott nagy mennyiségû esõ miatt a Vadása tórendszernél a két tavat elválasztó védmûnél több helyen megcsúszott a föld, suvadások keletkeztek - közölte szombaton reggel a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivõje az MTI-vel.

Ha Berlusconiék jönnek, a migránsok mennek

Az olasz sajtó kedden részletesen foglalkozott azzal, mi is lenne az országban, ha Silvio Berlusconi ismét visszajutna a miniszterelnöki székbe. Mérlegelték, mi lenne az országban tartózkodó migránsokkal, amennyiben a Forza Italia nyerne a március eleji választásokon. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Silvio Berlusconi elmondta, hogy az olaszok nem rasszisták, de fenyegetve érzik a biztonságukat az ellenõrizetlenül beáramló migránsok miatt, ami szerinte ketyegõ társadalmi idõzített bomba.

"Harcolni fogunk a Benes-dekrétumok eltörléséért"

Minden erõnkkel harcolni fogunk a felvidéki magyarság jogfosztását kimondó Benes-dekrétumok eltörléséért - jelentette ki a nemzetpolitikáért felelõs államtitkár hétfõn a Tolna megyei Bonyhádon, a felvidéki magyarok kitelepítésének 70. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen.

Vissza az oldal tetejére