Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: klik

Reggel 7:59

Európa útelágazáshoz ért; nullához közelít a Klik adóssága; az Iszlám Állam terrorszervezet okostelefonon árulja a rabszolganõket. Ezek a mai reggel legfontosabb hírei.

Megkezdik a pedagógussztrájk elõkészítését

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Galló Istvánné elkezdte szervezni a pedagógussztrájkot.

A magyar ellenzéknek semmi nem elég

Rétvári Bence államtitkár az ATV Start reggeli mûsorában jelentette be, hogy a kormány döntése alapján még idén nyáron megszûnik a Klebersberg Intézményfenntartó Központ. Megszûnik tehát a mumus, ahogy azt az ellenzéki pártok követelték. A változtatásra érkezett ellenzéki reakciók alapján azonban úgy tûnik, maguk sem tudják mit akarnak.

Dühösek Puklira a reformer pedagógusok

Idõt kér a hivatalos tárgyalások lefolytatására, valamint türelemre szólít fel kilenc iskolaigazgató az oktatás átalakításával kapcsolatban, abban a felhívásban, amelynek az "Én tényleg tanítanék..." címet adták.

Nyáron megszûnik a Klik

Rétvári Bence, az Emberi Erõforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az ATV Start reggeli mûsorában jelentette be, a Klik teljesen meg fog szûnni a nyáron.

Pukli szerepet tévesztett

Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója szerint bármilyen eszköz megengedett annak érdekében, hogy akarata érvényesüljön.

Palkovics: nagyobb mozgásteret kell adni a tanároknak

Az oktatási államtitkár szerint 2017-re elkészülhet a Nemzeti Alaptanterv felülvizsgálata. A kormány támogatja azt a kezdeményezést, hogy a tanároknak és tantestületeknek a jelenleginél nagyobb szabadságot biztosítsanak a tantervek összeállításában.

A gyerek nem játék

Iskolai bojkottot hirdetett február utolsó napjára a "szülõi összefogás gyermekeink jövõjéért" elnevezésû Facebook-csoport. A balliberális médiumok minden igyekezete ellenére az akció felemásra sikeredett.

Új vezetõje van a Kliknek

Pölöskei Gáborné vezeti március 1-jétõl a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot.

Vissza az oldal tetejére