Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: költségek

McFürdőt és McNappalit hozott a rezsiválság az angoloknak

McFürdőt és McNappalit hozott a rezsiválság az angoloknak

Nyugaton már látszanak az Oroszország elleni szankciók „eredményei.” Az energiaszámlákkal küszködő brit családok a McDonald's-okban keresnek menedéket, miközben az átlagos rezsiszámla tartozás lassan eléri a 700 ezer forintot.

Az év átverése: milliárdokat költ az ellenzék az előre megrendezett előválasztásra

Az év átverése: milliárdokat költ az ellenzék az előre megrendezett előválasztásra

A legvisszafogottabb becslések szerint is egymilliárd forintnál húzzák meg az alsó határt, de még a negyedét is abszurd elszórni egy olyan kampányra, amelynek a forgatókönyve rég meg van írva.

Tízmilliókat spórolnak az SZFE-hallgatók az államilag támogatott oktatáson

Tízmilliókat spórolnak az SZFE-hallgatók az államilag támogatott oktatáson

Világhírű színészek állnak ki a #freeSZFE jelszó mellett. Olyanok, akik annak idején súlyos pénzeket ruháztak be saját tanulmányaikba, hogy most még súlyosabb pénzeket keressenek. Nálunk viszont államilag támogatott a színészképzés, most megmutatjuk, mennyi pénzt is spórolnak azok a tüntető színészpalánták, akiknek a képzését a „diktatúra” fizeti – adóforintokból.

Fidesz: az ellenzék viselkedése szégyen

Fidesz: az ellenzék viselkedése szégyen

Közleményben reagált a kormányellenes ellenzéki kirohanásra nagyobbik kormánypárt. A Fidesz egészen egyértelműen fogalmaz: ahogyan az ellenzéki önkormányzatok megpróbálják kihúzni magukat a védekezési költségekhez előírt hozzájárulás alól, az egyszerűen szégyen. Ehhez nehéz bármit is hozzátenni.

Az Állami Számvevõszék is szabálytalanságokat tárt fel a Momentum körül

Az Állami Számvevõszék hiányosságokat tárt fel a Momentum kampányköltései kapcsán, valamint kiderült, hogy a párt vezetõihez köthetõ családi vállalkozások is számos megbízást zsebelhettek be.

Gratulálunk a demokratáknak: többe került az USA kormányzati leállása, mint a fal megépítése

A bevándorláspárti demokraták a mexikói határra szánt fal felhúzását akarták megakadályozni azzal, hogy nem szavazták meg a költségvetést. Sikerült ezzel egy gyönyörû öngólt rúgniuk, és ráadásul még le is leplezõdtek.

Alapjogokért Központ: a bevándorlás nem menti meg az európai gazdaságot

Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint hazug érv az amelyet sokat hangoztattak, hogy a bevándorlás megmenti az európai gazdaságot.

Svájcban is gyõzött a józan ész politikája, már ott sem kérnek a migránsokból

Svájc a továbbiakban nem vesz részt az EU migrációs programjaiban, pedig korábban önként csatlakoztak hozzájuk.

Ennyibe kerül egy migránsnak eljutni Németországba

Átlagosan több mint 7000 eurót emésztett fel az utazás a hazájukból Németországba eljutott migránsoknak egy kedden Berlinben bemutatott felmérés szerint.

Keveset költenek a turisták Magyarországon

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fejlesztési vezérigazgató-helyettese szerint túl kevés idõt töltenek az országban a turisták, és nem költenek eleget, írja az MTI. Princzinger Péter az M1 csatorna vasárnapi mûsorában azt mondta, hogy egy turista átlagosan két és fél napot tartózkodik Magyarországon, és mintegy 290 eurót költ.

Vissza az oldal tetejére