Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kommunizmus

A kommunizmus leszámolt mindenkivel, akit ellenségének kiáltott ki

A kommunizmus leszámolt mindenkivel, akit ellenségének kiáltott ki – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján pénteken Budapesten, a szovjet megszállás áldozatainak emlékművénél.

Schmidt Mária szerint a szabadság nálunk sokkal teljesebb, mint nyugaton

A kommunista rendszer megdőlt 1990-ben, de a marxizmus megmaradt Magyarországon – mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója szerdán a The Bold Truth About Hungary című videóblogban.

Varga Judit: a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit

Nagyon fontos hiányt pótol az Egyesült Államokban a Kommunizmus Áldozatainak Emlékalapítványa, hiszen emlékezteti a felnövekvő generációkat arra itt is, hogy mi történt sok-sok évtizeddel ezelőtt, és hogy a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Kommunizmus Áldozatainak Múzeumában Washingtonban.

J. K. Rowling a transznemű woke-izmust a Szovjetunióhoz hasonlítja

A Harry Potter sikersorozat szerzője, J. K. Rowling a Szovjetunióhoz hasonlította a transzneműséggel kapcsolatos kérdések megvitatását övező félelem jelenlegi légkörét.

Karl Marxról nevezik el a Floridai Egyetem egyik tanulószobáját a kampuszkomcsik

Karl Marxról nevezik el a Floridai Egyetem egyik tanulószobáját a kampuszkomcsik

A University of Florida egy tanulószobát nevezett el a Kommunista Kiáltvány szerzőjéről, akit az egyetem „filozófusnak, radikális közgazdásznak és forradalmi kritikusnak” tart.

Diktatúrákat idéző „munkásőr-hagyományőrzés” – hol van a jogi határ?

Diktatúrákat idéző „munkásőr-hagyományőrzés” – hol van a jogi határ?

Február 25-e a kommunizmus áldozatainak emléknapja, amikor megemlékezünk arról a becslések szerinti 100 millió áldozatról (köztük körülbelül 1 millió kelet-közép-európai embertársunkról), akiket a kommunista rendszerben megkínoztak, vallattak, üldöztek, elhurcoltak munkatáborokba, vagy az életüket is elvették. Az, hogy sikerült-e a terhes múlt lezárása, a sebek begyógyítása, a morális igazságtétel – erősen kérdéses.

Rétvári: Országunk függetlenségéből egy centit sem szabad engedni

A demokráciában nincs helyük a marxista-kommunista eszméknek, mert ezek alapja szélsőségesen demokráciaellenes, családellenes, keresztényellenes és zsidóellenes – mondta Rétvári Bence.

Újra kísért a kommunizmus szelleme

Egy Sztálint védelmező plakát jelent meg Spanyolországban, a valenciai városháza erkélyén.

Az olasz jobboldal betiltaná a kommunizmust és az iszlamizmust

A Giorgia Meloni vezette jobboldali ellenzéki Olasz Testvérek (FdI) párt egy olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amely a kommunizmus betiltására irányul, egy olyan törvény alkalmazásával, amely már tiltja a fasizmust Olaszországban.

Vissza az oldal tetejére