Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kongresszus

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

Gyurcsány saját választóit is hülyének nézi

Gyurcsány saját választóit is hülyének nézi

Újabb morzsát pöttyintett el Gyurcsány arról, mit mondott az egészében még titkolt kongresszusi beszédében.

Gyurcsány tisztességesebbé akarja tenni az országot. Pont ő. Jó, mi?

Gyurcsány tisztességesebbé akarja tenni az országot. Pont ő. Jó, mi?

Gyurcsány lényegében még titkolózik saját kongresszusi szövegéről.

Brazíliában is a jobboldali pártok arattak fényes győzelmet a hétvégén

Jair Bolsonaro hivatalban lévő brazil elnökkel szövetséges jobboldali pártok arattak győzelmet vasárnap Brazíliában a kongresszusi választásokon. Az elnök jobboldali Liberális Pártja (PL), amely eddig 77 mandátummal rendelkezett, most 99 mandátumot szerzett az 513 fős képviselőházban, szövetségeseivel együtt pedig a képviselői helyek több mint felével rendelkezik.

Orbán Viktor „csinálja, amíg bírja”, a magyar név pedig megint szép lesz

Vasárnap a Fidesz XXIX. tisztújító kongresszusán Orbán Viktort ismét pártelnökké választották. A miniszterelnök górcső alá vette a rendszerváltás óta történteket, kitérve a párt krisztusi korára, kiemelve az elmúlt évek eredményeit, valamint a jelen kihívásait. A jövővel kapcsolatban minden nemzetben gondolkodó és a nemzeti politikát támogató állampolgár számára biztató álláspontra helyezkedett: „amíg bírom, és amíg ti bírjátok, csinálni kell, és csinálni is fogom”.

Kövessse nálunk élőben a Fidesz tisztújító kongresszusát

Ma tartja meg a Fidesz 29. tisztújító kongresszusát.

Alelnököt választ vasárnap a Fidesz

Alelnököt választ vasárnap a Fidesz

Holnap tartja kétévente esedékes tisztújító kongresszusát a Fidesz, ahol szavaznak a pártelnökről, valamint négy alelnökéről. Mivel Novák Katalin nem indul újra, így a családokért felelős tárca nélküli miniszter alelnöki pozícióját új ember veheti át. Hollik István, a párt kommunikációs igazgatója közölte, hogy az eseményen megjelenő küldöttek közül mindenki be van oltva, továbbá nem kötelező a maszkhasználat, a rendezvényt pedig védettségi igazolvány nélkül is lehet látogatni.

Ferenc pápa: Imádságnak szentelt napok lesznek Európa szívében

A hitüket az ellenségesség és üldözés közepette is gyakorlók oltalmát kérte az egy hét múlva kezdődő útjához Ferenc pápa vasárnapi beszédében, amelyben a Budapesten tartott 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) nyitónapját üdvözölte.

Vissza az oldal tetejére