Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: könnyûzene

Orbán Viktor: ha elkészül a vakcina, nálunk is elérhető lesz

Orbán Viktor: ha elkészül a vakcina, nálunk is elérhető lesz

A miniszterelnök péntek délelőtt a Kossuth rádiónak adott interjút, ahol többek között a járvány elleni védekezésről, egy úgynevezett speciális egységről, a migrációról és a zeneiparról is beszélt.

Orbán Viktor: több mint 5 milliárd forintot különített el a kormány a zenészeknek

Orbán Viktor: több mint 5 milliárd forintot különített el a kormány a zenészeknek

A magyar miniszterelnök a Kossuth rádió munkatársának, Nagy Katalinnak adott interjút péntek reggel.

Török Ádám: Ideje beemelni a rockzenét a magyar kultúra élvonalába

Emléket állítana a legjobb magyar beat- és rockzenekarok legjobbjainak és Radics Bélának is - mondta el a 888.hu-nak interjút adó Török Ádám, aki zenekarával, a Minivel együtt a magyar rock- és dzsesszzene élõ legendája. Török Ádám a hatvanas és hetvenes évek magyar zenéit tartja a legjobbaknak, és úgy látja, hogy túl sok Magyarország számára a jelenleg mûködõ több ezer könnyûzenei együttes, mert kicsi az igény az igényes zenére, miközben lassan már hely is alig van a zenélésre.

Gidófalvy Attila: Ideje, hogy a rockzene mûfaja jobban a helyére kerüljön

Felépült a betegségébõl a sikeres õssejtterápiának köszönhetõen a Karthago együttes jól ismert zenésze, Gidófalvy Attila, aki a 888.hu-nak nyilatkozva úgy vélte: ideje lenne, hogy a magyar rockzene a jelenleginél jobban a helyére kerüljön a tuc-tuc és a haknizenélés mai világában. Gidófalvy Attila szerint érdemes lenne változtatni a zenei tehetségkutatók gyõzteseit kiválasztók szempontjain is. A magyar rockzene egyik ikonikus alakjának mostanra már nem csak visszanõtt a legendás szakálla, de rádiómûsora is van és már új zenéken is dolgozik, amelyeket a Karthago 40. évfordulóját jövõ áprilisban megünneplõ nagykoncerten élõben is lehet majd hallani.

Vissza az oldal tetejére