Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: könyvbemutató

Látlelet az orosz–ukrán háborúról – Megjelent Schmidt Mária új könyve

Látlelet az orosz–ukrán háborúról – Megjelent Schmidt Mária új könyve

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Század Intézet főigazgatója Látlelet az orosz–ukrán háborúról című könyvének megjelenése kapcsán könyvbemutatót szervezett a XXI. Század Intézet. A laudációt az esemény házigazdája, Ferkó Dániel tartotta, aki kiemelte, hogy ez a kötet mindenkinek segít megérteni azt, hogy hogyan jutottunk ebbe a háborús helyzetbe. A rendezvény kerekasztal-beszélgetése során G. Fodor Gábor moderálása mellett Békés Márton beszélgetett a könyv szerzőjével, Schmidt Máriával, akik mindannyian egyetértettek abban, hogy az orosz–ukrán háború a felszín alatt egy jóval mélyebb, geopolitikai ihletésű energiaháborút takar, amely valójában az erőforrások feletti rendelkezésről szól.

„Soros a nemzetek felszámolásán dolgozik”

„Soros György szervezetei nem demokratikusak. Módszere az: ha nem vagy demokrata, akkor vádold meg ellenfeleidet azzal, hogy ők nem azok” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön egy könyvbemutatón.

Orbán: a futball mindig vigasz és elégtétel volt a magyar ember számára

„Nem véletlen, hogy Trianon után volt a magyar futball első aranykora, majd a második világháborút követően, az ötvenes években.” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a „Labdarúgás és tudomány” című tanulmánykötetet bemutatóján.

Szanyi Tibor tömeggyilkos diktátorokhoz hasonlította Orbán Viktort

A szocialista EP-képviselõ egy brüsszeli könyvbemutatón Sztálinhoz, Leninhez és Hitlerhez hasonlította a magyar kormányfõt.

Az ember, aki ott se volt - Havas Henrik könyvbemutatóján jártunk

A politikai témában könyvet író Havas Henrik fél a politikai támadásoktól, ezért szkippelte a mai könyvbemutatóját. A 888 kamerái elé Vona Gábor sem mert állni, így be kellett érnünk Magvasi Adriánnal, aki szerint Havas Henrik nem dughatja homokba a fejét.

Kovács Emõke: "A szabadság nem evidencia. Óvni és vigyázni kell rá"

Kovács Emõkével, a Gulág-emlékév szakmai vezetõjével beszélgettünk legújabb könyve, a "Praeteritum - 1956" bemutatója kapcsán.

Lengyel újságíró: a Nyugat öngyilkossága az iszlám térnyerése

Pawel Lisicki lengyel újságíró a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon beszélt magyarul megjelent könyvérõl, melynek címe a következõ: A Dzsihád, avagy a Nyugat öngyilkossága.

Vissza az oldal tetejére