Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kötelezettségszegési eljárás

Morawiecki: az Európai Bizottság helytelenül értelmezi a hatásköri megosztást

Egyre több uniós tagállam észreveszi, hogy a hatásköröket valahogyan el kell határolni egymástól – állapította meg Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő, aláhúzva: meg kell különböztetni azt, amiről az EU dönthet, attól, ami a lengyel államra tartozik.

Úgy tűnik, Karácsony Gergelynek lövése sincs arról, mit tehet, és mit nem

Megint nagyot akart mondani Karácsony Gergely főpolgármester. Hiba volt.

A „Stop Soros” törvényt tárgyalja az Európai Unió Bírósága

A „Stop Soros” törvényt tárgyalja az Európai Unió Bírósága

Többek között kifogásolják a büntető törvénykönyv új tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a jogellenes bevándorlás elősegítését és támogatását – írta Varga Judit a közösségi oldalán.

Brüsszel folytatja a Lengyelországgal szembeni boszorkányüldözést

Brüsszel folytatja a Lengyelországgal szembeni boszorkányüldözést

Újabb szakaszba léptette az Európai Bizottság szerdán az új bírói fegyelmi kamara miatt áprilisban Lengyelország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

Kötelezettségszegési eljárást kezdeményezett a magyar kormány Ausztria ellen

A magyar kormány Marianne Thyssen foglalkoztatásért és szociális ügyekért felelõs uniós biztoshoz fordult, hogy indítson kötelezettségszegési eljárást Ausztria ellen az új osztrák családtámogatási szabályozás miatt - közölte az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára hétfõn az MTI-vel.

Továbbra sem száll le a lengyelekrõl Brüsszel

Az Európai Bizottság újabb szakaszába lépette a Lengyelországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárását, indokolással ellátott véleményt küldött Varsónak a Legfelsõbb Bíróságról szóló lengyel törvénnyel kapcsolatban - közölte az uniós bizottság kedden.

Politikai nyomás van a kötelezettségszegési eljárás mögött

Kovács Zoltán kormányszóvivõ szerint politikai nyomás van a Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt megindított kötelezettségszegési eljárás mögött.

Csak kibújt a Soros-szög a zsákból Magyarország megtámadása után

Csütörtökön az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Ezért az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója gyorsan hitet is tett a Soros-féle nyílt társadalom filozófiája mellett, és kárörvendõen ítélte el Magyarországot.

Brüsszel a Soros-szervezeteket védi

A Fidesz szerint a most induló újabb brüsszeli eljárás megerõsíti, hogy Brüsszel a bevándorláspárti és a "Soros-szervezeteket" védi.

Ezért indított kötelezettségszegési eljárást Brüsszel Magyarország ellen

Kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen a "Stop Soros" törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás - jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.

Vissza az oldal tetejére