Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kovács istván

Orbán Viktor az unitárius püspökkel tárgyalt

A magyar miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta Kovács Istvánt, a Magyar Unitárius Egyház püspökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alapjogokért Központ: Magyarországnak kedvező az Európai Bizottság döntése

Magyarország számára kedvező az Európai Bizottságnak (EB) a Magyarország ellen megindított kondicionalitási eljárás keretében meghozott döntése – jelentette ki az Alapjogokért Központ (AK) stratégiai igazgatója hétfőn Budapesten.

A béke az egyetlen szó, ami nem hangzott el Ursula von der Leyen mai beszédében

A béke az egyetlen szó, ami nem hangzott el Ursula von der Leyen mai beszédében

Az Európai Unió Oroszország elleni szankciós politikájának folytatása fokozása tragédiához vezet – értékelte az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság (EB) elnökének szerdai évértékelő beszédét, amelyben „maximálisan hitet tett” a szankciós politika mellett.

Forró őszre hideg tél?

Az Európai Unió őszi politikai évadának kilátásait értékelte az Alapjogokért Központ.

„Az igazságot mindenkinek, mindenhol el kell mondanunk”

„Az igazságot mindenkinek, mindenhol el kell mondanunk”

Az istenbe vetett hiten, a hazán és családon alapuló értékek mellett álltak ki CPAC Hungary budapesti rendezvényének csütörtök délelőtti felszólalói, Rick Santorum és Kovács István, és ezt hangsúlyozta videóüzenetében Nigel Farage és Eduardo Bolsonaro is.

2022 vízválasztó lesz az Európai Unió jövője szempontjából

Az Alapjogokért Központ álláspontja szerint 2022 vízválasztó lesz az Európai Unió (EU) jövője szempontjából, az idei pedig felkészülési év volt a föderalisták és a nemzeti szuverenisták jövő évi nagy csatája szempontjából, amelyben eldőlhet, hogy milyen irányba forduljon az európai közösség.

Ursula von der Leyen beszédéről tartott workshopot az Alapjogokért Központ

Ursula von der Leyen beszédéről tartott workshopot az Alapjogokért Központ

Szerdán tartotta meg az Európai Unió helyzetét értékelő beszédét Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke. Erre reagálva tartott csütörtökön workshopot az Alapjogokért Központ, ahol Kovács István és Kovács Attila beszéltek az előző nap elhangzottak jelentőségéről.

Politikai feltételeket „csempésznek” az európai szemeszter ajánlásaiba

A bizottság fokozatosan felismerte, hogy olyan „fegyvert” kapott a kezébe, amellyel nem csupán a gazdaságról tud véleményt nyilvánítani – jelentette ki az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a szervezet csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

Alapjogokért Központ: a pénzügyi keret nem uniós adomány

Alapjogokért Központ: a pénzügyi keret nem uniós adomány

Az Európai Unió (EU) összes állam- és kormányfője abban érdekelt, hogy legyen hétéves költségvetés és helyreállítási alap, ennek feltétele pedig, hogy kompromisszum szülessen a jogállamisági mechanizmus ügyében – hangzott el az Alapjogokért Központ pénteki online sajtótájékoztatón.

Vissza az oldal tetejére