Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kovács zoltán

Erasmus-ügy: jogi lépéseket tervez a kormány Brüsszelnek válaszul

Erasmus-ügy: jogi lépéseket tervez a kormány Brüsszelnek válaszul

Az Erasmus-ügy, illetve a megoldásának folyamata azt mutatja, hogy az Európai Bizottság a testület különböző szintjeivel való diskurzusban semmilyen formális elemet nem tart be – erről beszélt Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Mandiner Reakció podcastjában.

Éjfélig lehet kitölteni a nemzeti konzultációt

Éjfélig lehet kitölteni a nemzeti konzultációt

A brüsszeli szankciókról szóló, csütörtök éjfélkor záruló nemzeti konzultáció kitöltésére buzdított mindenkit Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a magyar kormány hivatalos Facebook-oldalán.

A nemzeti konzultáció mindenkinek lehetővé teszi, hogy elmondja a véleményét

A nemzeti konzultáció mindenkinek lehetővé teszi, hogy elmondja a véleményét – hangoztatta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek.

Schmidt Mária szerint a szabadság nálunk sokkal teljesebb, mint nyugaton

A kommunista rendszer megdőlt 1990-ben, de a marxizmus megmaradt Magyarországon – mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója szerdán a The Bold Truth About Hungary című videóblogban.

Kovács Zoltán podcastot indít

Jövő héten indul az új, Magyarország iránt érdeklődő külföldi közönségnek szóló podcastom „The Bold Truth About Hungary” címmel – jelentette be a közösségi oldalán Kovács Zoltán.

Kovács Zoltán: Az energetikai szankciók tönkreteszik az unió gazdaságát

Irányváltásra van szükség az európai politikában, mert teljesen egyértelmű, hogy az energetikai szankciók tönkreteszik az unió gazdaságát – mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerda reggel a kormány Facebook-oldalán megosztott videóban.

Lesz tűzijáték!

Nem áll fenn olyan körülmény, amely kérdésessé tenné az esti ünnepi tűzijáték megtartását – közölte az operatív törzs ülése után a testület vezetője, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

„Az Oroszországgal szembeni szankcióknak nincs hatásuk és ártanak nekünk”

Az Oroszországra kirótt szankcióknak nincs hatása az ukrajnai háborúra, azok már most is ártanak nekünk, az energiaárak emelkednek – nyilatkozta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kurier című osztrák napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.

Kovács Zoltán kiosztotta a vereség miatt durcázó angolokat

Kicsit még hüppögnek a gyarmatosítók a 4:0 után...

Kovács Zoltán: nincs kézzelfogható biztonságos alternatívája az orosz olajszállítmányoknak

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a CNN-nek adott interjújában hangsúlyozta, hogy ez nemcsak Magyarországot, hanem általában a tengerparttal nem rendelkező országokat érinti Európában.

Vissza az oldal tetejére