Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: közvélemény-kutatás

A választók nagy része kételkedik Biden mentális alkalmasságában

A Harvard/Harris hétvégén végzett közvélemény-kutatásából kiderült: az amerikai polgárok kételkednek Joe Biden elnöki kvalitásaiban.

Az amerikaiak többsége elítéli a drag show-k szervezését

A megkérdezettek nagy része úgy véli, ezek a rendezvények nem megfelelőek a gyermekek számára.

Már az amerikaiak hatalmas többsége is elutasítja a kiskorúak nemátalakító műtéteit

Már az amerikaiak hatalmas többsége is elutasítja a kiskorúak nemátalakító műtéteit

Szerintük túl messzire ment a transzlobbi. Joe Biden azonban nem hátrál, és bejelentette: a demokraták továbbra is büszkén támogatják a transzneműek műtéteit. Ugyan Dylan Mulvaney transzaktivista nagy hatással lehetett az amerikai elnökre a találkozásuk során, de az amerikaiak erről a kérdésről máshogyan vélekednek.

Nézőpont Intézet: Visszaerősödött a Fidesz

A nyár végi hét százalékpontos gyengülése után októberre öt százalékponttal erősödött a kormánypárt – derül ki a Nézőpont Intézet kutatásából. A baloldali ellenzék térfelén csak a Demokratikus Koalíció tudott erősödni, 9 százalékpontra emelve támogatottságát, a Momentum népszerűsége ugyanakkor a bejutási küszöb alá került.

Stabil kormánypártok – összeomló baloldal

Az ellenzéki összefogás népszerűsége 10 százalékponttal, 35-ről 25 százalékra csökkent az április 3-i országgyűlési választások óta eltelt időszakban, miközben a kormánypártok stabilan őrzik vezető pozíciójukat – világít rá a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása. A felmérés feltérképezte, hogy a politikai szempontból aktív magyarok – önbevallásuk szerint – mely politikai erőt támogatták április 3-án, illetve jelenleg melyik párttal szimpatizálnak, majd összehasonlította az eredményeket.

Már saját szavazói sem hisznek Bidenben

A demokrata szavazók Joe Biden eddigi, 16 hónapos elnökségét úgy jellemezték; „bizonytalan” és „elkeseredett”.

A Fidesz győzelmét jósolja a Medián

A közvélemény-kutató cég felmérte a várható részvételt, a parlamenti mandátumok várható megoszlását, valamint azt, hogy a választók milyen eredményt várnak.

Az aktív magyarok 58 százaléka támogatja Orbán Viktort

A választási részvételüket biztosra ígérő válaszadók körében Orbán Viktor népszerűsége 2021 novembere óta töretlen: az utóbbi 18 hétben a hivatalban lévő miniszterelnök támogatottsága 52-58 százalék között mozgott, az országgyűlési választás kampányhajrájában pedig 58 százalékon áll – derül ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából.

Márki-Zay Péter: Van köztünk, aki nem akar nyerni

Márki-Zay Péter: Van köztünk, aki nem akar nyerni

„Még az ellenzék, vagy az ellenzéknek gondolt szereplők közül is valaki nem akar nyerni” – ezt mondta Márki-Zay Péter a Mediaworks Hírcentrumnak. A baloldal miniszterelnök-jelöltje kérdésre arról beszélt, hogy szerinte a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzéki összefogásban, akik nem akarnak nyerni. A politikus azt is kifejtette, hogy komoly sejtései vannak azt illetően, melyik párt szivárogtatta ki a rá nézve kellemetlen, Závecz Research által készített közvélemény-kutatást.

Vissza az oldal tetejére