Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kritikai fajelmélet

A Soros által finanszírozott szervezet „faji méltányossági” képzést ad a szövetségi kormánynak

A Breitbart News értesülései szerint a szervezet már közvetlenül a szövetségi kormánnyal együttműködve képezi ki a bürokratákat a kritikai fajelmélet szövetségi kormányzatba való végleges beágyazására.

Egy londoni önkormányzat: már a három hónapos babák is rasszisták

Egy londoni önkormányzat: már a három hónapos babák is rasszisták

A londoni Islington önkormányzat korábban olyan állításokat tett közzé, amelyek szerint már a három hónapos csecsemők is faji elfogultságot mutathatnak.

A top 50 orvosi egyetemből 39-en kötelező tananyag a kritikai fajelmélet

Amerika 50 legtekintélyesebb orvosi főiskolája és egyeteme közül legalább 39-ben van valamilyen formában kötelező hallgatói képzés vagy kurzus a kritikai fajelmélettel (CRT) kapcsolatos eszmékről – derül ki a CriticalRace.org jelentéséből, amely a CRT tanterveit és képzését figyeli a felsőoktatásban. 

Matematika tankönyveket tiltott be Florida a kritikai fajelméletre történt utalások miatt

Ron DeSantis floridai kormányzó az oktatási minisztérium révén az úgynevezett kritikai fajelméletre és más „indoktrináló koncepciókra” tett utalások és hivatkozások miatt elutasította a 2022–2023-as tanévre kiadott matematika tankönyvek több mint negyven százalékát – jelentette kedden több amerikai hírportál.

A floridai kormányzó betiltaná a kritikai fajelmélet oktatását az állami iskolákban

A floridai kormányzó betiltaná a kritikai fajelmélet oktatását az állami iskolákban

Ron DeSantis floridai republikánus kormányzó törvénytervezetet nyújtott be, amely betiltaná az úgynevezett kritikai fajelmélet oktatását a floridai állami általános- és középiskolákban, ezzel kodifikálva a floridai oktatási minisztérium 2021-ben bejelentett korábbi szándékát – jelentette a The Washington Times című napilap.

Kritikai fajelmélet az USA iskoláiban, Magyarországnak fontos a Balkán békéje

Kritikai fajelmélet az USA iskoláiban, Magyarországnak fontos a Balkán békéje

Egy amerikai pedagógus elmondta, hogy nagy rálátása van az iskolákra, és mindenhol a kritikai fajelmélet alapján tanítják a gyerekeket. Magyarországnak fontos a Balkán békéje, stabilitása és biztonsága, amelyben kulcsszerepet játszanak a Boszniai Szerb Köztársaságban élő szerbek – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, Banja Lukában folytatott tárgyalásai után a sajtónak.Elismerte az összeférhetetlenséget a Soros György befolyása alatt lévő EJEB.

Amerikai tanár: Hazudtunk, amikor azt mondtuk, hogy nem tanítunk kritikai fajelméletet

Amerikai tanár: Hazudtunk, amikor azt mondtuk, hogy nem tanítunk kritikai fajelméletet

A pedagógus elmondta, hogy nagy rálátása van az iskolákra, és mindenhol a kritikai fajelmélet alapján tanítják a gyerekeket. 

Kolumbusz is a kritikai fajelmélet áldozata lett

A héten volt Amerikában a Kolumbusz-nap, aminek apropóján egy kosárlabdaedző, név szerint Gregg Charles Popovich nekiesett Amerika felfedezőjének.

Rasszisták a rossz osztályzatok

Egy amerikai középiskolában megszüntették az egyes jegynek megfelelő osztályzatot a szisztematikus rasszizmus és az egyenlőtlenség elleni küzdelem jegyében.

Dzsihádra biztat az amerikai iskola igazgatóságának tagja

A kapitalizmussal és fehér felsőbbrendűséggel szembeni kiállásra és dzsihádra buzdította az érettségizőket az amerikai iskola igazgatóságának tagja.

Vissza az oldal tetejére