Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kvótarendszer

Hivatalos: Franciaországban bevezették a kvótarendszert

Hivatalos: Franciaországban bevezették a kvótarendszert

Édouard Philippe francia miniszterelnök szerdán megerősítette, hogy egyebek mellett évente meghatározandó kvótarendszerrel tervezi a kormány „szabályozni” a gazdasági bevándorlást.

Szijjártó: ismét le akarják nyomni az európai országok torkán a kötelező kvótát

Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Brüsszel nem áll le, még áterőltetné a migránsok elosztását

A mostani bevándorláspárti brüsszeli vezetés nem áll le, és még áterőltetné a migránsok elosztását – mondta Nacsa Lőrinc a kormánypártok véleményét ismertetve kedden Budapesten.

Kétszázötven NGO követeli Merkeltől: engedjék be, és osszák szét a migránsokat Európában

Mintegy 250 NGO - köztük számos Soros-szervezet - követeli nyílt levélben Angela Merkel német kancellártól, hogy Európa a bezárkózás helyett nyissa meg határait és vállaljon nagyobb részt a bevándorlási válságból. Álláspontjuk szerint a beengedett migránsokat kvóták szerint kellene szétosztani a tagállamok között.

Az Európai Parlament elnöke szerint kell a kvóta, de kellenek az afrikai migránsok is

Antonio Tajani, az Európai Parlament elnöke a Twitter-oldalán osztotta meg gondolatait azzal kapcsolatban, hogy szüksége van Európának az afrikai migránsokra, s annak érdekében, hogy minél hamarabb szét lehessen õket teríteni az unióban, alkalmazni kellene a kvótarendszert.

Merkel ragaszkodik a migránsok szétosztásához

A kötelezõ kvóták rendszerének megszüntetése nem oldja meg a migrációs kérdést a német kancellár szerint.

Megjött az unió vezetõinek a józan esze? Elvethetik a migránskvótát!

Günther Oettinger uniós költségvetési biztos arról beszélt egy német interjúban, hogy nem kell tovább erõltetni a kvótarendszert.

Szívország és a higany

Egyre többen emelik fel hangjukat a sorosista és nemzetek megdöntésére irányuló spekuláció ellen. A kérdés, hogy végre a fejükhöz kapnak-e az EU vezetõi?

A nemzeti erõktõl rettegnek Brüsszelben

Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnök Junckerrel és Verhofstadttal egyetemben a populizmustól és a nemzeti erõk elõretörésétõl félti Európát.

Vissza az oldal tetejére