Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: la stampa

Olaszországban lépcsőzetes szigorításokat vezetnek be

Három hónapos szünet után ismét munkába lépett a járványhelyzetet felügyelő szakértői-hatósági bizottság, és újraindult a korlátozó intézkedések szigorítása, melyek között a szájmaszk használatának kötelezővé tétele is szerepel egész Olaszországban. A La Stampa napilap szerkesztőségét bezárták a betegség miatt hétfőn.

Orbán: az Európai Néppárt működjön együtt Salvinivel!

Orbán: az Európai Néppárt működjön együtt Salvinivel!

Matteo Salvinit, a Liga olasz kormánypárt vezetőjét nevezte Európa jelenlegi legfontosabb emberének a migráció megállítása és az EU átalakítása terén Orbán Viktor magyar miniszterelnök, akivel a La Stampa olasz napilap közölt interjút szerdán, Salvini magyarországi látogatása előtt.

Négy európai állam kezdeményezi az Európai Egyesült Államok létrehozását

A német, olasz, francia és luxemburgi parlament elnökei vasárnap egy olyan, közösen megfogalmazott nyílt levelet tettek közzé, amelyben kezdeményezik az Európai Egyesült Államok létrehozását. A német, olasz, francia és luxemburgi parlamentek a levelükben felhívással fordulnak az európai országokhoz, hogy csatlakozzanak az Európai Unió jelenlegi formája helyett egy új, föderális berendezkedésû európai állam létrehozásához.

Kovács Zoltán: csak mi védjük Európát a migránsoktól

Kovács Zoltán kormányszóvivõ szerint Magyarország nemet mond a kvótákra, a menekültek áthelyezése pedig további migránsok invitálásával ér fel.

Vissza az oldal tetejére