Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: láng zsolt

Elég nagy baj, hogy a főpolgármester nem egyeztet a terveiről és titkolózik

Elég nagy baj, hogy a főpolgármester nem egyeztet a terveiről és titkolózik

Szükség lenne egy komoly hatástanulmányra, társadalmi egyeztetésekre, ilyen beavatkozásnál nem elég az ötletelés – mondta Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek, arra reagálva, hogy a fővárosi városvezetés autómentessé tenné a pesti alsó rakpart belvárosi szakaszát.

Karácsony Gergely megfúrná a gellérthegyi sikló-projektet

Ez a fordulat a beruházás akár évtizedes csúszását is okozhatja – reagált a Magyar Nemzetnek Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője arra a Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes által benyújtott előterjesztésre, amely szerint a főváros eláll a gellérthegyi sikló beruházására megkötött szerződéstől, és ezáltal leállítják a teljes projektet. A főváros a tervei szerint saját beruházásban építené meg a siklót, ám erre nincs fedezet a költségvetésben. Egyelőre arra sem lehet számítani, hogy az uniós helyreállítási alapból finanszíroznák a projektet.

Városháza-gate: rendkívüli közgyűlést kezdeményez a fővárosi Fidesz–KDNP

Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a fővárosban a Fidesz–KDNP frakciója a Városháza ügyének és az ahhoz kapcsolódó telekügyek kivizsgálásáért – közölte Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője hétfőn a Fidesz Budapest Facebook-oldalon.

Karácsony Gergely nem engedélyezi a Lánchíd fényfestését

Tavaly a világjárvány miatt elmaradt a legtöbb Szent István-napi ünneplés, ezért természetes vágya mindenkinek, hogy Magyarország születésnapját idén méltó módon megünnepeljük – jelentette ki Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője a Magyar Nemzetnek azzal a sajtóhírrel kapcsolatban, hogy Budapest vezetése úgy döntött, nem engedélyezi a Lánchíd fényfestését.

Már régen kész lenne a Lánchíd, ha KariGeri nem totojázott volna ennyit

Ha Karácsony Gergely főpolgármester idejében kihirdeti a Lánchíd felújításának pályázatát, akkor az átkelőt már átadhatták volna, nem kellene erre még másfél évet várni – jelentette ki a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője szerdán a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

Láng: Karácsony adja vissza a vendéglátósoknak az elvett pénzt!

A budapesti Fidesz felszólítja a főváros vezetését, hogy fizesse vissza a vendéglátósoknak a tőlük iparűzésiadó-előlegként elvett pénzt, amelyet a koronavírus-járvány miatt a kormány bértámogatásra folyósított számukra – mondta Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Magyarázatot vár Karácsonytól a fővárosi Fidesz az újabb szabálytalan tenderkiírásra

Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője újabb szabálytalan tenderkiírásról kért tájékoztatást Karácsony Gergely főpolgármestertől, akitől választ várnak a kiírás létrejöttével kapcsolatban – írta a budapesti Fidesz szerdán a Facebook-oldalán.

Láng Zsolt: Méltatlanná vált a köz szolgálatára Karácsony tanácsadója, Békés Gáspár

Láng Zsolt: Méltatlanná vált a köz szolgálatára Karácsony tanácsadója, Békés Gáspár

Méltatlanná vált a köz szolgálatára Karácsony Gergely főpolgármester azon tanácsadója, aki korábban, még a fővárosnál történt alkalmazása előtt arról beszélt, hogy be kellene tiltani a gyerekek megkeresztelését – mondta Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője kedd reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fidesz: Karácsony rendelje el a BKK közbeszerzési eljárásának átvizsgálását!

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) menetjegyek és bérletek nyomtatásához szükséges biztonsági hőpapír beszerzésére kiírt, „szabálytalan és bírságot eredményező” közbeszerzési eljárásának átvizsgálását szorgalmazza a budapesti Fidesz.

Vissza az oldal tetejére