Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lavrov

Kína ellenzi Oroszország kizárását a nemzetközi szervezetekből

Kína ellenzi Oroszország kizárását a G20-csoportból és más nemzetközi szervezetekből – jelentette ki Vang Ji kínai külügyminiszter kedden a G20-csúcstalálkozón, a Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tartott kétoldalú találkozóján.

Szijjártó Péter egyedüli EU-s külügyminiszterként tárgyalt Szergej Lavrovval New Yorkban

Az ENSZ e heti közgyűlése a legjobb lehetőséget kínálta az ukrajnai béketárgyalások megkezdésére, de eddig nem került és már valószínűleg nem is kerül sor ilyen megbeszélésekre a felek között – közölte Szijjártó Péter helyi idő szerint csütörtök éjjel New Yorkban, miután egyedüli európai uniós külügyminiszterként egyeztetett orosz kollégájával.

Lavrov: Moszkva elkérte Borrell Oroszországot lefasisztázó beszédének szövegét

Moszkva elkérte az EU-tól annak a beszédnek a szövegét, amelyben Josep Borrell, az uniós diplomácia vezetője nyilatkozatának fordítása szerint fasisztának minősítette Oroszországot – jelentette be Szergej Lavrov orosz külügyminiszter újságíróknak kedden Moszkvában.

Míg Oroszország Afrika felé nyomul, addig az Európai Unió újratervez

Etiópia pénzügyi támogatásán elmélkednek a brüsszeli bürokraták.

Az oroszok haladéktalanul megvizsgálják gázszállításokra vonatkozó magyar kérést

Oroszország haladéktalanul megvizsgálja Magyarországnak a további gázszállításokra vonatkozó kérését – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel megtartott csütörtöki moszkvai sajtóértekezleten.

Szijjártó: garantálni kell Magyarország teljes energiabiztonságát

Két célja van a mostani oroszországi látogatásnak, az egyik Magyarország energiaellátásának teljes biztosítása, a másik pedig annak kinyilvánítása, hogy hazánk minél előbb békét akar Ukrajnában – jelentette ki a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Moszkvában.

Lavrov a nemzetközi jog védelmére szólított fel Vietnamban

A nemzetközi jog védelmére szólította fel a nemzetközi közösséget szerdán Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, mivel „a világ bonyolult módon fejlődik”.

Lavrov: példátlan, hogy NATO-országok nem engedik át az orosz külügyminiszter gépét

Példátlan és felháborító, hogy a NATO egyes országai megtagadták az orosz külügyminisztert szállító repülőgéptől a Szerbiába való átrepülést – jelentette ki Szergej Lavrov hétfői moszkvai sajtótájékoztatóján.

Az orosz csapatok behatoltak az ukrajnai Szjevjerodonyeck város külterületére

A regionális kormányzó „nagyon hevesnek” nevezte a harcokat a településen, amely Moszkva donyec-medencei támadásának egyik kulcsfontosságú célpontjává vált.

Vissza az oldal tetejére