Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lejáratás

Még lejáratásban is bénának bizonyult Soros fake news blogja

Még lejáratásban is bénának bizonyult Soros fake news blogja

Csúnya nagy helyreigazítással ért véget a Soros pénzével kitömött Átlátszó blog lejáratási kísérlete, amelyet Gyuricza László ellen indítottak, miután a kerepesi polgármester természetvédelmi területen, illegálisan lerakott hulladékként bukkant rá a baloldali ellenzék – többek közt – Karácsony Gergelyt népszerűsítő 2019-es kampányplakátjaira. Az ügyben további perekre felkészül: a Propeller és a HVG...

Gyurcsány ügyvédje az ördög ügyvédje?

Gyurcsány ügyvédje az ördög ügyvédje?

Czeglédy Csaba fizethette a Borkait lejárató tartalmak hirdetéseit?

Elnézést kért a Deutsche Welle a lejárató propagandafilmje miatt

Elnézést kért a Deutsche Welle a lejárató propagandafilmje miatt

A hazánkat lejárató riportfilm azt sugallta, hogy a felújítás alatt álló budai Vár és a Kossuth tér a szélsőséges nacionalizmus bizonyítéka.

Undorító módon próbálta lejáratni az egészségügyet a Gyurcsány-szimpatizáns vlogger

Undorító módon próbálta lejáratni az egészségügyet a Gyurcsány-szimpatizáns vlogger

Arról az Osváth Zsoltról van szó, aki Zshow time címmel készít beszélgetős műsorokat a YouTube-on. A Való Világgal felkapaszkodó vlogger egyébként nem is olyan rég még Gyurcsány Ferenccel ült egy kanapén.

„Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok”

„Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok”

Bebizonyosodott, hogy a Magyarország elleni politikai támadások alaptalanok – hangsúlyozta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke Facebookra feltöltött videójában.

Pócs János újra győzni fog

Pócs János újra győzni fog

Ha valaki majd úgy ötven év múltán szeretné feltárni, hogy 2019-ben milyen eszközökkel harcolt a többször laposra vert, impotens és szuperhiteltelen ellenzék Magyarországon, elég ha rápillant az újabb Pócs-ügyre, és pontosan megérti a teljes ügymenetet.

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsõjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfõ fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeibõl egy szó sem igaz.

Lejáratási-ügy: a legenyhébb büntetést kaphatja Dezsõ András

Mint ismert, Dezsõ Andrásnak, az Index.hu "újságírójának" egy lejáratócikk miatt bíróság elõtt kell felelnie. Dezsõ ugyanis csak úgy tudta lejáratni áldozatát, ha hírhamisítást és bûncselekményt követ el. Úgy tûnik, hogy ezt tudatosan bevállalta. Ennek ellenére a bíróság úgy ítélte meg, hogy a legenyhébb büntetést adná az újságírónak. Eközben lapunk kiderítette, hogy ugyanebben az ügyben szintén hírhamisítást követett el a 24.hu újságírója, Spirk József. Egy szervezett, több médiumot magába foglaló lejáratógépezetet láthatunk mûködés közben.

Ismét hazudott a HVG

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belõle.

Vissza az oldal tetejére