Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lezsák sándor

Igazi ünnep: megnyithatnak a kulturális intézmények

Igazi ünnepnek nevezte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) kultúráért felelős államtitkára szombaton Lakiteleken azt, hogy a koronavírus-járvány enyhülésével újra megnyithatnak a magyarországi közművelődési és kulturális intézmények.

Meghalt Mondok József izsáki polgármester

Életének 65. évében meghalt Mondok József, a Bács-Kiskun megyei Izsák polgármestere – közölte Lezsák Sándor fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán csütörtökön.

Katonai tiszteletadás mellett emlékeztek a hős katonaorvosokra Budapesten

Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke koszorúz a magyar orvos hősi halottak emlékszobránál a hős katonaorvosok tiszteletére tartott megemlékezésen, a főváros VIII. kerületében, az Üllői úton.

Orbán Viktor: magyarnak lenni a legnagyszerűbb dolog, ami történhet az emberrel

Orbán Viktor: magyarnak lenni a legnagyszerűbb dolog, ami történhet az emberrel

A magyar nemzeti kultúra szószólójának nevezte Lezsák Sándort Orbán Viktor kormányfő, aki a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetést adta át csütörtökön a Karmelita kolostorban az Országgyűlés alelnökének, József Attila-díjas költőnek, a Nemzeti Fórum, a Bethlen Gábor Alapítvány és a Mindszenty Társaság elnökének, a Lakitelek Népfőiskola alapítójának.

„Szent István üzenete, hogy az országot meg kell őrizni keresztény és nemzeti államnak”

Erről Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt csütörtökön Kecskeméten.

Közösségi mûvelõdésterjesztõ kollégium indul

Az öntevékenység ösztönzése, a közösségi mûvelõdés gyakorlati ismereteinek, tapasztalatainak és jó példáinak elterjesztése érdekében Tessedik Sámuel Kollégiumot indít a Lakitelek Népfõiskola és az NMI Mûvelõdési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. március végén - közölte Lezsák Sándor, a Lakitelek Népfõiskola alapítója, az Országgyûlés alelnöke.

Vissza az oldal tetejére