Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: libe bizottság

Deutsch Tamás a 888.hu-nak: Az alkotmánypuccs emlegetése a baloldal esélytelenségének beismerése

Deutsch Tamás a 888.hu-nak: Az alkotmánypuccs emlegetése a baloldal esélytelenségének beismerése

Az már eldőlt, hogy baloldalról bejutó képviselők elsöprő többsége Gyurcsány embere lesz. A magyar baloldal „alkotmánypuccsistáskodása” valójában a teljes kétségbeesésük jele. A totális esélytelenségük nyílt beismerése, hogy ilyen hajmeresztő dolgokról és ennyire indulatosan beszélnek – hangsúlyozta Deutsch Tamás EP-képviselő lapunk kérdéseire válaszolva.

Soros-listás, műanyag klitoriszt ajándékozó EP-képviselő vizsgálja a magyar jogállamiságot

Soros-listás, műanyag klitoriszt ajándékozó EP-képviselő vizsgálja a magyar jogállamiságot

Színes egyéniségek fogják vizsgálni a jogállamiság kérdését hazánkban, az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága ugyanis telis-tele van LMBTQ-aktivistákkal, migránspárti politikusokkal, sőt szélsőbalos leszbikus feministával. Na, nézzük meg részletesen a listát!

Folytatnák Magyarország és Lengyelország ellen a 7-es cikk szerinti eljárást

Mivel az Európai Unió értékeit továbbra is fenyegetik, folytatni kell a 7-es cikk szerinti eljárást Magyarország és Lengyelország ellen mindaddig, amíg a jogállamisági problémák a két országban fennállnak – jelentette ki Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa Brüsszelben, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) ülésén hétfőn.

Hidvéghi: ne nevezzék objektív újságírásnak a politikai aktivizmust

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő elutasította a magyar sajtószabadság helyzetével kapcsolatban az Európai Parlament egyik szakbizottságának szerdai brüsszeli ülésén megfogalmazott bírálatokat, mondván, a beszámolók rendkívül egyoldalúak és manipulatívak voltak.

Este 7:59

Errõl szólt a mai nap!

Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini õrjöngött egy nagyot

Az Európai Bizottság elsõ alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt elõrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Errõl szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Brüsszelben már napirenden van a migránsvízum

Magasabb fokozatba kapcsolt a LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság), a bevándorláspárti képviselõk gõzerõvel kampányolnak, szerintük ugyanis az Európába érkezõ migránsok száma még mindig alacsony a globális igényekhez képest.

Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen

Az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, azaz a LIBE-bizottság hétfõn elfogadta a Sargentini-jelentést. Nem véletlen, hiszen a balliberális többségû bizottságban több olyan képviselõ is ül, akik úgy szerepelnek a Soros-féle Nyílt társadalom Alapítványok lobbilistáján mint "megbízható szövetségesek".

Vissza az oldal tetejére