Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: listázás

Származásuk szerint tartja számon a Fidesz politikusait Márki-Zay Péter

Számon tartja a Fidesz politikusainak (vélt vagy valós) származását Márki-Zay Péter – ez derült ki a baloldal jelöltjének egyik korábbi nyilatkozatából. Miután Márki-Zay szombati fonyódi fórumán, a jobbikos jelöltet támogatva, arról beszélt, hogy a baloldali összefogás külön-külön is képviseli a fasisztákat és a kommunistákat, a Mediaworks Hírcentrum több részben összeállította a baloldali jelölt szélsőséges, antiszemita, rasszista, cigányellenes megjegyzéseit. Első rész.

Kalifornia üzleti tiltólistát vezet a „diszkriminatív” államokról

A listán már 12 állam szerepel, amely állítólag szexuális irányultság és nemi identitás alapján diszkriminálja az embereket. Ezekkel az államokkal Kalifornia nem hajlandó üzleti tevékenységet folytatni.

Arany János, a migráns

Arany János, a migráns

Juszt László, a valaha szebb napokat látott „tévés személyiség” az elmúlt években – baloldali társaihoz hasonlóan – Orbán-fóbiában szenved.

Amerikai és mexikói határõrök együtt listázzák az illegális migrációt segítõket

Aktivisták, ügyvédek, feltételezett emberkereskedõk és újságírók is szerepelnek a hatóságok listáin.

Lebukott a zsidókat listázó Gyöngyösi Márton

A Jobbik alelnöke egy nemrég készült interjúban azt állította, hogy a zsidókat listázó beszédére Vona Gábor kényszerítette, valamint nem is szívesen vállalta el azt. Egy videófelvétel azonban egészen másról árulkodik. A listázós beszéd után fél évvel a nyilvánosság elõtt állt ki korábbi gondolatai mellett, megismételve antiszemita kijelentéseit.

Karácsony Gergelyt már nem zavarja, hogy a Jobbik zsidókat akart listázni

Karácsony Gergelyt, a Párbeszéd társelnökét behívták a Hír TV-be, ahol sikerült újra megtagadnia korábbi önmagát. Elmondta, hogy õ soha nem nevezte náci pártnak a Jobbikot, és már nem zavarja az, hogy a Jobbik egyik vezetõje listázni akarta a zsidó politikusokat.

Így listázza a Forbes a szolgalelkû balliberálisokat

Nagyon úgy tûnik, a "listázás" csak akkor idézi a legsötétebb történelmi idõket, ha azt egy jobboldali médium csinálja, és csak akkor háborodnak fel rajta a "független" jogvédõk, liberális megmondóemberek, ha az összeállításban a Soros-hálózat korábbi és mostani tagjai szerepelnek. A Forbes magazin legújabb különszáma kimaxolta a kettõs mércét, de érdemes azt is megnézni, kik azok, akik felkerülhetnek a "Legbátrabb magyarok listájára".

Soros az érte rajongó EP-képviselõket is listázza

ABC Nyheter norvég internetes hírportál újságírója részletes cikket szentel a Soros-féle Open Society által megrendelt tanulmánynak, amely az Európai Parlament velük szimpatizáló képviselõirõl szól.

Vona Gábor: Izrael a világbéke ellensége, terrorista állam

Holokauszt-ipar, zsidó mandátumok és a "nem létezõ nácizmus" - ilyen és ehhez hasonló felszólalások fogadták azokat a szimpatizánsokat, akik napra pontosan négy évvel ezelõtt részt vettek Vona Gábor jobbikos pártelnök tüntetésén a budapesti izraeli nagykövetség elõtt.

Vissza az oldal tetejére