Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lomnici zoltán

„A vétójog eltörlése valójában az Európai Unió működésének alapvetéseit negligálná”

„A vétójog eltörlése valójában az Európai Unió működésének alapvetéseit negligálná”

Megint felmerült Európában a tagállami vétójog eltörlésének ötlete. Ezúttal a német kancellár beszélt erről. A 888.hu-nak Ifj. Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a vétójog eltörlése valójában az Európai Unió működésének alapvetéseit negligálná és egyben értelmetlenné is válnának.

Miért fontos gyorsan megalkotni a koronavírus-törvényt?

Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője arról beszélt, hogy miért fontos a magyar embereknek a koronavírus-törvény keddi megalkotása, amelyhez előbb ma délután a házszabálytól való eltérést kell megszavazni, ami 4/5-ös felhatalmazást igényel.

Neben Helmut Kohls Sprache auch zu Helmut Kohls Europa zurückkehren

Neben Helmut Kohls Sprache auch zu Helmut Kohls Europa zurückkehren

Die Wahl von Ursula von der Leyen zur Präsidentin der Europäischen Kommission kann Brüssel nicht nur politisch, sondern auch etwas kulturell verändern. Einige glauben, dass die Position der deutschen Sprache bei der Entscheidungsfindung gestärkt werden könnte und die Dominanz des Englischen etwas schwächer werden könnte.

„Az Aranycsapat olyan csapat volt, amelyet a világ azelőtt és azóta sem látott”

Erről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere beszélt a 7-1-es magyar-angol labdarúgó-mérkőzés 65. évfordulója alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón.

Elfogadhatatlan a magyarellenes székelyföldi terrorvád fenntartása Romániában

Az erdélyi és székelyföldi tiltakozások mellett Magyarországon is szolidaritási akciót váltott ki a román bíróság magyarellenes koncepciós ítélete. Így például Bajkai István fideszes országgyûlési képviselõ és Lomnici Zoltán, az Emberi Méltóság Tanácsának elnöke közleményben fejezte ki, hogy elfogadhatatlannak tartja a román legfelsõbb bíróságnak azt a döntését, amely elutasította a terrorizmus vádjával - ártatlanul - öt-öt év szabadságvesztésre ítélt székelyföldi férfiak, Beke István és Szõcs Zoltán rendkívüli felülvizsgálati kérelmét.

Vissza az oldal tetejére