Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lomnici

Aggasztó baloldali adománygyűjtések

Aggasztó baloldali adománygyűjtések

Közös adománygyűjtő kampányba kezdtek a baloldali pártok, hogy ebből finanszírozzák az előválasztás kapcsán felmerülő költségeket, azonban adatvédelmi és a pártfinanszírozási aggályokat is felvet az akció

Gyurcsányék tudatos politikai hangulatkeltése a jogállamisággal szemben

Gyurcsányék tudatos politikai hangulatkeltése a jogállamisággal szemben

A Facebookon osztott meg Gyurcsány egy friss videót, amelyen Zoomolj Ferivel! címen egyetemistákkal, középiskolásokkal beszélgetett.

Lomnici a 888-nak: a tűzzel játszanak Soros jogi fontoskodói

Lomnici a 888-nak: a tűzzel játszanak Soros jogi fontoskodói

Akik azt terjesztik – így több hazai külföldről finanszírozott NGO –, hogy a különleges jogrend és a szükséges védekezési mechanizmusok elrendelése a diktatúrához vezető első lépés, azok nem a magyar emberek érdekeit nézik, hangsúlyozta Lomnici Zoltán alkotmányjogász. 888-interjú.

Brüsszel megint a pénzzel zsarolna

Az Európai Parlament jövõ szerdán tárgyalja az uniós támogatásoknak a jogállamiság helyzetéhez kötött kifizetésérõl, illetve azok felfüggesztésérõl szóló elõterjesztést. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint a javaslatban kódolva van az önkényes forrásmegvonás, a költségvetési terror bevezetésével a bevándorlást pártoló régi tagállamok a brüsszeli migrációs politikával szembehelyezkedõ új nemzetállamokat büntetnék.

A nyugati demokráciákban súlyosan büntetik a képviselõi rendbontást

Egyre inkább úgy tûnik, hogy társadalmi tömegbázis híján a frusztrált ellenzék nem lát más lehetõséget, mint a nyílt erõszak bevetését: a parlamentarizmus demokratikus szabályainak durva megsértésével próbálják támadni a fennálló alkotmányos rendet - áll a Századvég Alapítvány legfrissebb elemzésében.

"Az ellenzéknek nem volt nemzeti programja"

Így értékelt ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász a választás utáni reggelen.

Vissza az oldal tetejére