Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar nemzet

Hornék állhatnak a Szentendrei út lezárása mögött

Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) tanárainak egy része csütörtök reggelre forgalomkorlátozó akciót szervezett a Szentendrei útra. Nem állami fenntartású intézményről van szó: borsos tandíjat kell fizetni a tanulók szüleinek. Az alapítványi gimnáziumként működő intézmény igazgatója pedig nem más, mint Horn György, az egykori SZDSZ-es politikus, Horn Gábor testvére – írja a Magyar Nemzet.

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Az Amerikából, az Action for Democracy nevű szervezeten keresztül érkező milliárdos nagyságrendű kampánytámogatások ügyében tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt közérdekű bejelentést tett a fideszes Halász János az Állami Számvevőszéknél. A politikus arra kérte az ÁSZ elnökét, hogy a szervezet vizsgálja ki a történteket, illetve ha szükséges, tegye meg a jogi lépéseket a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalmat, a baloldali pártokat, illetve a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat-csoportot is érintő ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Szakértő: jelentősen gyorsulna az infláció, ha nem lenne árstop és rezsicsökkentés

Szakértő: jelentősen gyorsulna az infláció, ha nem lenne árstop és rezsicsökkentés

Az infláció jelentősen gyorsulna piaci árak esetében, vagyis akkor, ha nem lenne rezsicsökkentés és nem lennének árstopok – fejtette ki a Magyar Nemzetnek nyilatkozva Regős Gábor, a Makronóm Intézet szakmai vezetője.

Egy percben a dollárbaloldalról | Videó

Egy percben a dollárbaloldalról | Videó

Példátlan választási botrány, a rendszerváltás óta eltelt időszak egyik legnagyobb külföldi beavatkozási kísérlete – akár így is minősíthető az az akció, amelynek keretében az Egyesült Államokból majdnem kétmilliárd (vagyis kétezer millió) forinttal támogatták ismeretlenek a magyar baloldalt az idei választási kampány idején – írja a Magyar Nemzet.

Amerikai befolyás Magyarországon 4.

A rendszerváltást követően hazánkban kitapintható amerikai befolyás rétegeit számba vevő cikksorozatunkban eddig bemutattuk, hogy már a kilencvenes évektől kezdve érkeztek a zöldhasúak a balliberális pártokhoz, elsőként a már nem is létező Szabad Demokraták Szövetségéhez. A Magyar Nemzet példákon keresztül érzékeltette, hogy a pénzért cserébe üzleti előnyöket és olykor belpolitikai beleszólást is igényeltek a külföldi körök. Részletesen ismertették a Magyarországon megjelenő, Amerikából pénzelt nem kormányzati szervezetek kiépítését, az úgynevezett NGO-k civil álca alatt végzett politikai tevékenységét. A lap mostani írásában számba vették azokat a jelentősebb alkalmakat, amikor az Egyesült Államok magyarországi követsége is beszállt a magyar belpolitikai küzdelmekbe.

Drog miatt tartóztathatták le az ismert ellenzéki divattervezőt

Drog miatt tartóztathatták le az ismert ellenzéki divattervezőt

A Magyar Nemzet információi szerint: „Droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztatták le Márki-Zay Péter szövetségesét, az ismert ellenzéki divattervezőt. Az O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál a hírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert is találtak.”

A DatAdat és a dollárbaloldal

A DatAdat és a dollárbaloldal

A DadAdat és holdudvara mára teljesen átszőtte a külföldről finanszírozott magyarországi baloldalt. A cégcsoportnak számos külföldi vállalkozása van, a bécsiben például az amerikai Demokrata Párt emberei a többségi tulajdonosok. A cégháló működésében részt vesz a Gyurcsány-kormány hátországa, továbbá Bajnai Gordon és egykori titkosszolgálati minisztere is. A vállalat adatvédelmi aggályokat is felvető választási machinációi miatt a magyar hatóságok jelenleg is nyomoznak. A DatAdat nem kizárólag egy hatalomszerzési eszköz, hanem néhányak számára egy jól jövedelmező biznisz is. Az eddig megjelent írások alapján megpróbáltuk összefoglalni, hogy mit lehet tudni a dollárbaloldal vegykonyhájáról – írta meg a Magyar Nemzet.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy külföldről érkező pénzekkel befolyásolták a választási kampányt

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent, hogy külföldről érkező pénzekkel befolyásolták a választási kampányt

Horváth József volt titkosszolgálati vezető szerint a nemzetbiztonsági törvény mielőbbi módosítására van szükség, az ország szuverenitásának megőrzése a tét.

Értékes területeket foglaltak el az oroszok, megszűnhet az ukrán nehézipar

Értékes területeket foglaltak el az oroszok, megszűnhet az ukrán nehézipar

Fontos gazdasági területeket vesztett el az eddigi harcokban Ukrajna. Sok más mellett fém- és gázlelőhelyeket, szén-, urán-, arany- és ércbányákat foglaltak el az oroszok. Ha Ukrajna nem szerzi vissza ezeket a területeket, ásványkincs-lelőhelyei kétharmadának, s ezzel a nehéziparának is búcsút mondhat. A drámai ipari, gazdasági, pénzügyi helyzet tovább növelheti az ország kiszolgáltatottságát – írja a Magyar Nemzet.

Vissza az oldal tetejére