Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: már csak két nap és itt a hétvége!

Este 7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Este 7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Reggel 7:59

Nem véletlen, hogy Magyarország az egyik legbiztonságosabb ország; A lengyel miniszterelnök páros lábbal szállt Brüsszelbe; Ismét kiélezõdik az afganisztáni konfliktus? A reggel legfontosabb hírei a 888-on.

Este 7:59

Orbán szorosabbra fûzte a viszonyt a vajdasági vezetõvel, KGBéla belelépett valamibe, Észak-Korea pedig már az atommal játszik. Ezek történtek ma.

Reggel 7:59

Szijjártó szerint a 24. órában járunk az európai biztonságot tekintve; Skócia ismét a függetlenségrõl szavazhat; A Fehér Ház szerint nincs feszkó Trump és Merkel között. A reggel legfontosabb hírei a 888-on.

Reggel 7:59

Húszmilliárd euróba kerültek a migránsok a németeknek; Lengyelország szerint Európának észhez kellene térnie; Nagy-Britannia újabb dzsihádista támadástól retteg. A nap legfontosabb hírei a 888-on.

Reggel 7:59

Az EU ismét megzsarolt minket a kvóta miatt; Márpedig sem Lengyelország, sem Csehország nem kér a kvótából. A reggel legfontosabb hírei csak a 888-on.

Reggel 7:59

Trump és Putyin négyszemközt is beszélni fognak; May rácsapná az ajtót Brüsszelre; Le Penék eltörölnék a melegházasságot. A reggel legfontosabb hírei a 888-on, kezdd velünk a napot!

Reggel 7:59

Majdnem szó szerinti az átfedés Soros ötlete és a liberális EP-képviselõk indítványa közt; Putyin és Merkel újra az ukrán béketárgyalásokról egyeztettek; Történelmi jobboldali gyõzelem születhet Nagy-Britanniában. Hírek, röviden, csak Nektek!

Vissza az oldal tetejére