Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Márki-Zaj

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Az Amerikából, az Action for Democracy nevű szervezeten keresztül érkező milliárdos nagyságrendű kampánytámogatások ügyében tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt közérdekű bejelentést tett a fideszes Halász János az Állami Számvevőszéknél. A politikus arra kérte az ÁSZ elnökét, hogy a szervezet vizsgálja ki a történteket, illetve ha szükséges, tegye meg a jogi lépéseket a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalmat, a baloldali pártokat, illetve a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat-csoportot is érintő ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Márki-Zay a fideszesek sértegetéseivel dolgozik Gyurcsány és Bajnai visszatérésén

Márki-Zay a fideszesek sértegetéseivel dolgozik Gyurcsány és Bajnai visszatérésén

Ma reggel, úgy kilenc körül egyszer csak levelet hozott a drótposta. Méghozzá nem kisebb személyiség, mint Márki-Zay Péter keresett meg, hogy fizessek neki 5000 forintot. Támogassam ennyivel a kampányát.

Gyurcsányéknak migránspárti, LMBTQ-imádó köztársasági elnök kéne…

Gyurcsányéknak migránspárti, LMBTQ-imádó köztársasági elnök kéne…

A krónikus témahiányban szenvedő baloldallal megint jót tett Orbán Viktor. Nemcsak szociálpolitikai intézkedéseivel járnak jól a baloldali szavazók is, hanem Novák Katalin köztársasági elnöknek jelölésével a gyurcsányista fővezérek választóhergelő, Orbángyűlölő politikáka is új lendületet kapott.

Márki-Zay Péter „fekete serege”

Márki-Zay Péter „fekete serege”

A héten az ellenzék jobboldalinak beállított baloldali üdvöskéje, Márki-Zay Péter megnevezett pár tagot abból a szakértőinek aposztrofált csapatból, amely a választási programjáért felel. Ők Bojár Gábor, Király Júlia, Steinmetz Ádám, Komáromi Zoltán és Fleck Zoltán, akik közül az utóbbi két személy jelenléte bármilyen szinten is egy „megújuló, makulátlan, demokratikus” ellenzék soriban, több mint aggályos.

Márki-Zay hazaárulózik, Jakab könyörög

A brazil szappanoperák jeles szerzői lassan Magyarországra költöznek tanulni. A baloldal Márki-Zay Péterrel magasabb fokozatra kapcsolta a szórakoztatást, lassan minden valóságshow készítője lehúzhatja a rolót.

Krónikus betegeknek szánt vakcinával oltották be Márki-Zay Pétert

A furcsa körülményekről Cseri Tamás hódmezővásárhelyi fideszes képviselő számolt be a Magyar Nemzetnek.

A fideszeseket sértegető Márki-Zayt más ügyben találta bűnösnek a bíróság

Első fokon bűnösnek találta Márki-Zay Pétert, Hódmezővásárhely ellenzéki polgármesterét. A miniszterelnöki vágyakat dédelgető városvezetőt rágalmazás bűntette miatt marasztalta el a bíróság.

Vissza az oldal tetejére