Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: megerõszakolás

Az olasz nők külön vasúti kocsit követelnek, mivel félnek, hogy megerőszakolják őket

Egy petícióban azt követelik, hogy az olasz vasúttársaságok kizárólag nőknek fenntartott kocsikat biztosítsanak, miután múlt pénteken egy nőt brutálisan megerőszakoltak egy vonaton.

A brit Muchemwa ikrek megerõszakoltak egy 11 éves lányt, hogy "tudja, mi vár rá a jövõben"

A bírósági meghallgatáson kiderült, hogy az ikerpár rendszeresen megerõszakolt egy 11 éves kislányt azzal az indokkal, hogy megtanítják neki, hogy viselkedjen a leendõ barátaival.

Napokig csoportosan erõszakoltak egy 12 éves kislányt Nagy-Britanniában

Több mint 20 év börtönre ítélték Ibrahim Hussaint, aki a vádak szerint nemcsak hogy három napon keresztül többször is megerõszakolt egy 12 éves kislányt, hanem ezt követõen felajánlotta 5 másik ismerõsének a gyermek testét.

Ütõs videóban szólalnak fel Németország legbátrabb lányai a migránsok ellen

Léteznek még olyan lányok Nyugat-Európában, akik kiállnak egymásért és nem félnek felszólalni a tömeges bevándorlás okozta erõszak-, zaklatás- és terrorhullám ellen.

Megerõszakolta és áramot vezetett áldozataiba Soros György korábbi alkalmazottja

A korábban hét évig Soros György amerikai tõzsdespekulánsnak dolgozó Howard Rubin befektetési alapkezelõ ellen három nõ indított pert, miután azzal vádolják: a perverz férfi nemcsak megerõszakolta, hanem válogatott módszerekkel meg is kínozta õket.

Muzulmán esküdtszékért könyörög az erõszaktevõ Írországban

Fellebbezést nyújtott be egy 43 éves muzulmán Írországban, mert elmondása szerint az õt bûnösnek ítélõ esküdtszék tagjai katolikus, fehér személyekbõl állt, akik ráadásul egytõl egyig iszlamofóbok voltak.

A pedofil muzulmánok emberi jogaikra hivatkozva kerülnék el a kitoloncolást

A Nagy-Britanniában alkohollal és drogokkal elkábított kiskorú lányokat megerõszakoló négy muzulmán férfit még 2012-ben kapták el.

A CNN szerint a migránsok által elkövetett erõszaktevés nem nagy ügy

A CNN egyik mûsorvezetõje, Brian Stelter élõ adásban próbálta megmagyarázni, hogy egy migránsok által, kiskorúval szemben elkövetett csoportos nemi erõszak híre miért nem érdemel különösebb figyelmet.

Azt kiabálták: "kúrd seggbe a kövér svédet", a rendõrséget nem izgatta

Egy svéd szabadúszó újságíró, Joakim Lamotte megdöbbentõ hírt osztott meg hivatalos Facebook-oldalán, mely egy csoportos megerõszakolásról és a svéd rendõrség gyomorforgató hozzáállásáról szól.

Újra nekifut az osztrák bíróság az iraki gyermekerõszakoló ügyének

Kedden tárgyalják újra annak az iraki bevándorlónak az ügyét, aki egy 10 éves kisfiút erõszakolt meg egy bécsi uszodában még tavaly.

Vissza az oldal tetejére