Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: méreg

Méreg van Gyurcsányék európázó „mézes” madzagján

Méreg van Gyurcsányék európázó „mézes” madzagján

Nincs Gyurcsánynak szinte egyetlen olyan bejegyzése sem, amelyben valamilyen apropóból nem hivatkozik Európára. De olyan megnyilatkozást sem tudok hirtelenjében felidézni, amelyben Magyarországgal büszkélkedne s a magyarságát emelné ki ilyen-olyan összefüggésben.

Gyurcsány beélesítette Klára asszonyt

Gyurcsány beélesítette Klára asszonyt

„Szívügyünk, hogy létrehozzuk az európai Magyarországot. És erre Dobrev Klára a garancia!” – írja a Demokratikus Koalíció szombat reggel közösségi oldalán, nyilván Gyurcsány Ferenc instrukciói alapján. Az ember vakarja a fejét, hiszen ami a DK-nak szívügye, főleg, ha az Dobrev Klára, az a magyaroknak jót nem jelent.

Novák Katalin Junckert idézi: „Méreg lenne a kontinens számára”

Novák Katalin Junckert idézi: „Méreg lenne a kontinens számára”

„Hogy is van ez? Láttuk, hogy Donald Tusk megtagadta saját korábbi állítását, de nincs ez másként Jean-Claude Junckerrel sem.”

Letartóztatták azt a nőt, aki a mérget küldhette a Fehér Házba

Letartóztatták azt a nőt, aki a mérget küldhette a Fehér Házba

Az amerikai-kanadai határnál vasárnap este letartóztattak egy nőt, aki a gyanú szerint levélben küldött ricint a Fehér Házba – jelentette vasárnap éjjel több amerikai médium is.

Meg akarták mérgezni Trumpot

Halálos mérget küldtek Washingtonba. Donald Trump elnök, James Mattis védelmi miniszter, valamint John Richardson admirális, a tengerészeti hadmûveletek irányítója volt a célpont.

Mérgezett alkohol ölt meg 29 embert Malajziában

A helyi média szombaton jelentette be, hogy hivatalosan alkoholmérgezés okozta 29 ember halálát, 47-en pedig súlyos állapotban kerültek kórházba.

Mérgezõ biobombát akart készíteni a Németországban elfogott migráns

Ricin elõállítására készült és mérgezõ anyagú "biobombát" akart gyártani az a tunéziai férfi, akit a napokban elfogtak Kölnben - mondta a német szövetségi bûnügyi hivatal (BKA) vezetõje egy szerdai interjúban.

Elõkerült a mérget ivó háborús bûnös végrendelete

Családjának írt levelébõl kiderült, mi volt az utolsó kérése Slobodan Praljak volt boszniai horvát tábornoknak, aki ítélethirdetése elõtt megmérgezte magát a hágai Nemzetközi Törvényszék elõtt.

Láttad már dühösnek a pápát? | VIDEÓ

A mindig mosolygós és megnyerõ Ferenc pápa, ha csak pár másodperc erejéig is, de kiesett szerepébõl.

Vissza az oldal tetejére