Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: migration aid

A Fidesz az ügyészséghez fordul Soros pártja, az Éjjeli Õrség miatt

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetje ezentúl ellenõrizni fogja "a Soros-pénzek hazai áramlását", egyúttal az ügyészséghez fordul a Migration Aid párttá alakulása miatt - közölte Németh Szilárd fideszes országgyûlési képviselõ pénteken.

Soros trükkös magyarországi pártalapítása valójában politikai trollkodás

A Migration Aid párttá alakulása több dolog miatt is finoman szólva problémás. A Soros-féle migránssimogató szervezet párttá alakulása ugyanis egy olyan gátlástalan politikai trollkodás, ami nincs tekintettel sem a valóságra, sem a magyar törvényekre.

Egyenlõbbek az egyenlõknél

Vasárnap hivatalosan is párttá alakult a Migration Aid. A nyíltan bevándorlást segítõ szervezetnek ezen lépésével egyetlen célja van, el akarja kerülni a migrációt támogató szervezetekre kirótt különadó befizetését. Így trükköznek Soros György emberei Magyarországon.

A Migration Aid joggal való visszaélést követhetett el

Nem akarnak adót fizetni, ezért inkább párttá alakultak. A szervezettel szemben azonban felmerült a joggal való visszaélés vádja.

Este 7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Este 7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on.

A magyar törvények kijátszására készül a Soros-féle Migration Aid

A Soros-hálózathoz tartozó Migration Aid a párttá alakulásával a magyar törvényeket akarja kijátszani, azonban szakértõk szerint a szervezet lépésének súlyos következményei lehetnek.

Este 7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Pártot alapít a Migration Aid

Éjjeli Õrség néven pártot alapít a legnagyobb bevándorlástámogató szervezet, mert így szeretnék megúszni a bevándorlási adót. A párt nevét a Trónok harca ihlethette.

Vissza az oldal tetejére