Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: minimálbér

Jelentősen emelkedett a minimálbér az elmúlt években

2010 óta folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon, amihez nagyban hozzájárul, hogy 2010-hez képest több mint háromszorosára nőtt a minimálbér és a szakmunkás minimálbér összege is.

Februárban kapják vissza a családok az szja-t, jön a 13. havi nyugdíj és az emelt minimálbér

A február erős hónap lesz, ebben a hónapban kapják meg a gyereket nevelő családok a tavalyi jövedelemadójukat az átlagbér szintjéig, folyósítják az első 13. havi nyugdíjat, kapják meg az emelt minimálbért és szakmunkás minimálbért az érintettek, az szja-mentes bérüket a 25 év alattiak és életbe lép az élelmiszer árstop is – sorolta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

A legtöbb munkahelyen 10 százaléknál is nagyobb béremelés várható

Nagyok a különbségek az idei bérmegállapodásoknál, a legtöbb helyen azonban a 10 százalékot is meghaladja az emelés mértéke – írja csütörtöki számában a Világgazdaság a legnagyobb szakszervezeti szövetségek tájékoztatására hivatkozva.

Péter kapitánynak sikerült meggyőznie a baloldali képviselőket

Az Országgyűlés a kormánypárti képviselők szavazataival elfogadta a jövő évi minimálbér-emeléshez szükséges adócsökkentéseket, de Márki-Zay Péter meggyőzte a baloldalt, hogy ne szavazza meg a minimálbér-emelést.  

Márki-Zay Péter a minimálbér ellensége

Márki-Zay Péter a minimálbér ellensége

Rengeteg hátránya van a minimálbérnek Márki-Zay Péter szerint, ezt az abszurd kijelentést tette Gyurcsány Ferenc jelöltje. Ugyanis az Márki-Zay legújabb ötlete, hogy megszüntetné a hazai minimálbér rendszerét. Mindezzel pedig hatalmas gazdasági káoszt, csökkenő fizetéseket és emelkedő munkanélküliséget okozna Magyarországon. Az Orbán-kormányok az elmúlt 11 évben ezzel szemben soha nem látott mértékben emelték a fizetéseket.

Bokros, a „kőbaltás miniszter” megint csomagot készít

Bokros, a „kőbaltás miniszter” megint csomagot készít

A megszorító csomagjáról elhíresült Bokros Lajos, a Horn-kormány pénzügyminisztere legújabb cikkében bebizonyította, hogy továbbra sem szeret a magyar emberek oldalára állni.

Vissza az oldal tetejére