Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: mkp

Új elnöke lett a felvidéki Magyar Közösség Pártjának

Forró Krisztián lett a felvidéki Magyar Közösség Pártjának (MKP) új elnöke. Az MKP új vezetését a párt szombaton tartott tisztújító kongresszusán választották meg az Érsekújvárhoz közeli Farnadon.

Az MKP is tiltakozik Iohannis magyarellenes nyilatkozata miatt

A szlovákiai Magyar Közösség Pártja is kiakadt a román államfő szavain.

Szijjártó Péter: „meg kell őriznünk Magyarországot magyar országnak”

A magyar kormány erős felhatalmazást kapott a választóktól arra, hogy Magyarországra továbbra se engedjen be bevándorlókat, valamint hogy megvédje a keresztény kultúrát – mondta el Szijjártó Péter a 888.hu számára nyilatkozva az EP-választás eredményeinek kihirdetését követően. A külügyminiszter gratulált az RMDSZ uniós parlamenti mandátumához, ugyanakkor pedig elmondta, hogy a szlovákokat is képviselő Most-Híd bukása azt mutatta meg, hogy a felvidéki magyarokat csak egy magyar párt képviselheti hatékonyan.

MKP: sokan voltunk, de nem elegen

Nem lesz felvidéki magyar képviselő az EP-ben, a Magyar Közösség Pártja alig pár száz szavazattal maradt le a mandátumról.

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

A felvidéki magyarságot is szavazásra buzdította és a Magyar Közösség Pártja (MKP) támogatását javasolta a szlovákiai magyaroknak Orbán Viktor, aki szerda délután a Karmelita kolostorban fogadta Menyhárt Józsefet, az MKP elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Lemondásra szólították fel a magyar himnusz éneklését tiltó törvény magyar megszavazóit

A Most-Híd képviselõinek egy része lemondana, de a többségük beéri azzal, hogy bocsánatot kért.

Ma tartják a szlovákiai elnökválasztás elsõ fordulóját

Az elõzetes felmérések szerint három jelöltnek van reális esélye arra, hogy bejusson a második fordulóba.

Több polgármestere és képviselõje lesz a felvidéki magyarságnak

A legnagyobb kormánypárt gyengülését és a párton kívüli jelöltek elõretörését hozta a szlovákiai helyhatósági választás, melynek összesített, nem hivatalos végeredményei szerint a Magyar Közösség Pártjának (MKP) és a Most-Híd vegyes pártnak is több polgármestere és önkormányzata képviselõje lesz a négy évvel ezelõtti választás eredményeihez képest.

Rendkívül fontos választás vár a felvidéki magyarságra

Megismételhetetlen fontosságú a november 4-i szlovákiai megyei választás a felvidéki magyarságnak, mert öt évre meghatározza a helyzetét - jelentette ki szombaton Menyhárt József, a Magyar Közösség Pártjának (MKP) elnöke.

Vissza az oldal tetejére