Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: muzulmán

Mise közben támadt a papra egy muzulmán férfi

Egy muzulmán férfi berohant egy katolikus templomba Párizs külvárosában, a liturgia közben ordítozott és verekedett is.

Egy muszlim miatt kiürítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõteret

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér 2A termináljában egy muzulmán utas imádkozni kezdett, a biztonságiak kiürítették a terminált és a muzulmánt jelenleg is vizsgálják.

Az õsi riválisnak kémkedett egy diplomata

Bizalmas információkat adott át a pakisztáni hírszerzésnek egy indiai diplomata, ami miatt 3 év börtönre ítélték Újdelhiben.

A németek már beletörõdtek a muszlim megszállásba

Mindenkinek el kell fogadnia, hogy Németországban egyre több lesz a muszlim - jelentette ki Wolfgang Schäuble, a német parlament alsóházának elnöke. A volt pénzügyminiszter szerint a történelmet nem lehet megállítani, ez a dolgok rendje. Közben még legalább 60 ezer bevándorló igyekszik Németországba - õk most az Égei-tengernél, menekülttáborokban várakoznak.

Bikini vagy burka?

Az ELÉG ledobta a mémbombát.

Az ausztriai migránsok 43 százaléka szerint meg lehet verni a nõket

Graz városa megrendelt egy nagyobb kutatást arról, hogy a város muszlim lakossága hogyan gondolkozik a világról. Megdöbbentõ adatok kerültek nyilvánosságra.

Szándékosan járókelõk közé hajtott egy autós Franciaországban

Szándékosan járókelõk közé hajtott egy férfi egy gépkocsival péntek délután a dél-franciaországi Blagnacban, egy kereskedelmi fõiskola elõtt. A gázolásban három kínai diák megsérült, közülük ketten súlyosabban - közölték rendõrségi források.

Újabb megerõszakolt nõk vallottak a Nyugat kedvenc iszlámszakértõje ellen

Tariq Ramadan, az egyik legismertebb iszlámszakértõ és teológus az ellene nemi erõszak vádjával Franciaországban tett két feljelentés mögött rendkívül "meglepõ módon" csupán mindenkori ellenségeinek rágalomhadjáratát látja. Támogatói pedig egyszerûen cionista összeesküvésnek titulálták a botrányt.

A szélsõséges migránspropaganda tarol az angol interneten

Miközben a The Guardian és az Independent a jobboldali, keresztény-konzervatív narratíva térnyerése miatt aggódik, addig a nyugat-európai liberálisok által kitartott szélsõséges migránsok propagandája tarol Nagy-Britanniában.

Muzulmán erõszaktevés elleni plakátok kerültek ki Nagy-Britanniában

Egy szigetországi, bevándorlásellenes mozgalom worcesteri szárnya megelégelte, hogy a városukban egyre több panasz érkezik olyan muzulmán férfihordákról, akik fiatal lányokat molesztálnak, inzultálnak.

Vissza az oldal tetejére