Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: muzulmánok

Felmérés: a lengyelek többsége nem kedveli a muzulmánokat

Felmérés: a lengyelek többsége nem kedveli a muzulmánokat

A lengyelek 45 százalékának körében „hűvös” érzelmeket váltanak ki a muzulmánok, akik a leginkább negatív megítélést kapták a CBOS lengyel állami közvélemény-kutatónak az egyes vallások híveivel kapcsolatos, hétfőn közzétett felmérésében.

A németek többsége szerint az iszlám nem tartozik Németországhoz

A németek több mint fele szerint az iszlám vallás összeférhetetlen a német társadalommal - derült ki az EKD felmérésébõl.

A baloldal elárulta a zsidóságot

Kísértet járja be Európát, az antiszemitizmus kísértete - hangzott el egy 12 évvel ezelõtti konferencián, ahol a baloldali antiszemitizmus új aspektusait vizsgálták. Tizenkét év alatt sok víz lefolyt a Dunán, és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a nyugati mainstream baloldal és szövetségese, a neoliberalizmus rálépett a nemzeti szocializmus által kikövezett antiszemita ösvényre. 2018-ra elérkezett az idõ, amikor nyíltan, félelem és retorzió nélkül beszélhetünk a haladó baloldal új, minden eddiginél meglepõbb és nagyobb erejû antiszemitizmusáról.

Warner: "a politika és az erõszak igen mélyen gyökerezik az iszlámban"

Bill Warner amerikai fizikus, iszlámkritikus szerint mivel a politika és az erõszak rendkívül mélyen gyökerezik az iszlám vallásban, ezért a vele szemben tanúsított európai hozzáállás tarthatatlan.

A muszlim bûnözõk szövetségre léptek a globalista gondolatrendõrséggel

A világ leghíresebb karikaturistája, Ben Garrison megrajzolta a szólásszabadság élharcosának bebörtönzését.

Bebörtönzik és megöletik a szólásszabadság élharcosát

Tommy Robinsont 13 hónapra leültetik, pedig csak tudósítani akart muzulmán erõszakoló bandák tárgyalásáról. Az elmúlt idõszakban ez a legnagyobb támadás a sajtó-, a szólás- és a véleményszabadság ellen. Eddig egyetlen honi liberális lap sem számolt be az esetrõl. Azt hiszem, nem véletlenül.

Egy dán miniszter szerint a biztonságra és a termelékenységre is káros a ramadán

Inger Stojberg dán integrációs miniszter szabadságot vetetne ki a muszlimokkal a ramadán böjti hónap idejére. Nem lehet napi 18 órás böjtölés mellett például biztonságosan buszt vezetni - vélekedett a BT dán napilap hasábjain a liberális politikus.

Ismét keresztényeket gyilkoltak a muzulmánok

Öngyilkos merénylõk robbantották fel magukat vasárnap reggel Indonéziában több keresztény templomnál. A detonációkban nyolcan életüket vesztették, 38-an megsebesültek - adta hírül az indonéz rendõrség.

Török politikus: Európa 20 év múlva muszlim lesz

Alpaslan Kavaklioglu, az AKP parlamenti képviselõje szerint "a muzulmánok jelentik Európa jövõjét", húsz éven belül pedig számbeli fölényben lesznek az öreg kontinensen.

A hollandok szép lassan behódolnak a muzulmánoknak

A közvélemény-kutatások szerint Rotterdamban egyre inkább megerõsödik a NIDA nevû iszlám politikai párt - avagy a Behódolás címû könyv lapjain megjelenõ vízió a való világban is beteljesedni látszik.

Vissza az oldal tetejére