Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nacionalizmus

Orbán: az Európai Néppárt működjön együtt Salvinivel!

Orbán: az Európai Néppárt működjön együtt Salvinivel!

Matteo Salvinit, a Liga olasz kormánypárt vezetőjét nevezte Európa jelenlegi legfontosabb emberének a migráció megállítása és az EU átalakítása terén Orbán Viktor magyar miniszterelnök, akivel a La Stampa olasz napilap közölt interjút szerdán, Salvini magyarországi látogatása előtt.

Izraeli filozófus: a kis országok menthetik meg a szabadságot Európában

Yoram Hazony izraeli filozófus, a jeruzsálemi Herzl Intézet igazgatója a Hetek közéleti hetilapnak nyilatkozva beszélt a nacionalizmusról és Európáról.

Este 7:59

Errõl szólt a mai nap.

Trump érti a nacionalizmus és globalizmus közötti fontos különbséget

Donald Trump amerikai elnök érti a nacionalizmus és a globalizmus közötti fontos különbséget - ezzel a címmel közölte a The Daily Caller amerikai hírportál Raheem Kassam brit politikai elemzõ fejtegetéseit.

Macron "nacionalista leprának" nevezte a jobboldal elõretörését

A hazájában is népszerûtlen francia elnök ellenállásra szólított fel a "nacionalista lepra" erõsödésével szemben, ami miatt a mostani európai helyzet õt a két világháború közötti idõszakra emlékezteti.

Románia mégiscsak a Tiszáig terjed?

Románia egyesülésének századik évfordulója alkalmából a keleti szomszédunk már megint túltolja a biciklit, a románok most egy olyan térképpel házalnak, amelyen az országuk határa Debrecenig és Szolnokig, vagyis a Tisza vonaláig terjed.

A liberalizmus mint imperializmus

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésû liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetõje, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Heller Ágnes ötmillió nõvel és férfival tüntetne a migránsok befogadásáért

Azt szeretné, ha Európa nagyvárosaiban 2018. október 13-án szombaton, közép-európai idõ szerint 14.00 órakor egyszerre, egy idõben ötmillió nõ és férfi tüntetne az utcákon, a tereken, és emelnék fel hangjukat a nacionalizmus ellen egy egységes, demokratikus és szolidáris Európáért.

Soros támadásba lendült

A magyar származású tõzsdespekulánssal egy amerikai lap készített interjút.

Trump kampányfõnöke szerint Orbán Trump elõtt volt Trump

Steve Bannon, az amerikai elnök volt tanácsadója, a Breitbart News korábbi igazgatója a XXI. Század Intézet és a Polgári Magyarországért Alapítvány Eötvös József-elõadások sorozatának keretében tartott elõadást szerda este a Várkert Bazárban.

Vissza az oldal tetejére