Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nemzetegyesítés

"Amit Tusnádfürdõn mond a miniszterelnök, az a világpolitikában köszön vissza"

A nemzetpolitika bizonyított: a nemzet közjogi egyesítése gyakorlatilag befejezõdött, a mai országgyûlés már nemzetgyûlésként mûködik - állapította meg Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkár szerdán Tusnádfürdõn, a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor megnyitóján.

Aggódnak az olaszok a dél-tiroli németek osztrák állampolgársága miatt

Fenntartással fogadta az olasz politika az új osztrák kormány bejelentését, miszerint osztrák állampolgárságban kívánja részesíteni az olaszországi Alto Adige tartomány német ajkú lakosságát.

Nemzetegyesítés, külhoni magyarság, kettõs állampolgárság - fogalmak, melyek a Magyar Narancs és a 444 szótárából is hiányoznak

December 16-án, szombaton ünnepelt az ország. Bõ egy évtizeddel a december 5-i szégyenletes, kettõs állampolgárságról is szóló népszavazási kudarc után letette az egymilliomodik külhoni magyar az állampolgári esküt. A történelmi eseményrõl több orgánum is beszámolt, legyen az kormánypárti, vagy azt inkább kritizáló. Azonban van itt kettõ "magyar" médium, akik valamiért "megfeledkeztek" írni az ünnepségrõl.

Orbán: nemzetegyesítés után nemzetépítés

Az elmúlt idõszak a nemzetegyesítésrõl szólt, a következõ évek pedig a nemzetépítésrõl fognak szólni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XVI. plenáris ülésén Budapesten, a Várkert Bazárban.

Vissza az oldal tetejére