Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nemzeti választási iroda

Karácsony Gergely új jelszava: ívet vissza nem adunk!

Karácsony Gergely új jelszava: ívet vissza nem adunk!

Több mint félmillió forintos bírságot kapott Karácsony Gergely, amiért két népszavazás kezdeményezőjeként több mint hatszáz aláírásgyűjtő ívet nem juttatott vissza a Nemzeti Választási Irodához adta hírül az MTI. A határozat még nem jogerős, öt napon belül lehet jogorvoslatot kérni.

Továbbra is magas a részvétel az önkormányzati választáson

A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán vasárnap 17 óráig a szavazásra jogosultak 42,69 százaléka (3 426 129 szavazó) járult az urnákhoz a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

Önkormányzati választások: szombaton kezdődik az aláírásgyűjtés

Ma, azaz pénteken nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.

A Jobbik egykori szimpatizánsai aláírásait hamisíthatta az EP-ajánlóíveire

Ez megmagyarázná, hogy az identitását vesztett pártnak hogyan sikerülhetett 48 óra alatt több mint húszezer aláírást összegyűjtenie.

Éjfél körül várható elõzetes eredmény a választáson

Vasárnap késõ este 11 óra után, éjfél körül várható az országgyûlési választás elõzetes eredménye a Nemzeti Választási Iroda (NVI) várakozása szerint - közölte az iroda elnöke.

Kétszázezren jelentkeztek át, hogy máshol adják le voksaikat

Több mint kétszázezren nem a lakóhelyükön, hanem egy másik magyarországi településen voksolnak vasárnap az országgyûlésiképviselõ-választáson - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) internetes oldalán, a www.valasztas.hu-n szombat reggel közzétett adatokból. Négy évvel ezelõtt 128 ezren szavaztak a lakóhelyüktõl eltérõ magyarországi településen.

Szép számmal regisztráltak eddig a határon túliak

A Nemzeti Választásai Iroda (NVI) adatai szerint meghaladta a 359 ezret az áprilisi választásra névjegyzékbe felvett határon túliak száma.

Nemzetközi megfigyelõk fogják felügyelni a választást Magyarországon

Nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Iroda az elsõ nemzetközi megfigyelõket az áprilisi országgyûlési választásra.

Ma kezdik meg a választási értesítõk kézbesítését

Ma kezdik kézbesíteni az érintett 7,9 millió választópolgárnak az áprilisi országgyûlési választásról szóló értesítõt.

Hétfõtõl érkeznek a választási értesítõk

7,9 millió választópolgár kapja meg hétfõtõl kezdve az áprilisi parlamenti választásról szóló értesítõt.

Vissza az oldal tetejére