Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: neonáci

Pesti TV: romhalmaz tanyákon találták meg a baloldali jelölt „szakértői csapatának” tagjait

A Jobbikból érkezett és neonáci megnyilvánulásairól elhíresült baloldali jelölt, Bíró László nem fizette ki saját munkavállalóit, inkább átjátszotta a cégét strómanoknak, akik be is döntötték azt. A Riporter kiderítette, hogy kikből áll, és papíron hol lakik az a „professzionális csapat”, amely Bíró magyarázkodása szerint átvette a Hegyalja-Mix Szociális szövetkezetet. Amikor a baloldal szerencsi képviselőjelöltjének a Pesti Srácok újságírója tegnap megmutatta a romos épületek fotóit, a máskor nagy szájjal „judapestező” és „tetűhintásozó” politikus csak összefüggéstelenül hebegett-habogott.

Trump nemzetépítõ szlogenét a horogkereszthez hasonlította egy tanár

Az amerikai egyesült államokbeli Georgiában óriási felháborodást váltott ki az az eset, amelynek során két diákot hazaküldtek az iskolából, mivel egy Trumpot támogató "Make America Great Again" feliratú pólót viseltek. Az esetnek nagy visszhangja volt az amerikai és brit sajtóban.

A németek ismét ránk szabadítják a nácijaikat

Magyarországon letartóztatták a szélsõjobboldali, holokauszttagadó Horst Mahler német neonácit. A radikális eszméket hirdetõ fickó korábban menekültként érkezett Magyarországra, arra gondolván, hogy itt tárt karokkal várják. Nagyobbat nem is tévedhetett volna. A holokauszttagadót letartóztatták.

Szorul a hurok a bõnyi neonáci körül

Bõnyben, Gyõrkös István otthonában modellezik le, pontosan mi és hogyan történt a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) alapítójának házában, ahol meggyilkolták Pálvölgyi Péter õrnagyot.

Külföldön sem dõlnek be a Jobbik cukiságkampányának

A Frankfurter Allgemeine Zeitung szerzõje "kevéssé hiteles" arculatváltásról ír.

Közpénzen náculhatnak a Jobbik szavazói?

Több alapítvány segítségével juttatja el országgyûlési párttámogatásának egy részét a Jobbik annak a mozgalomnak, mely neonáci emléktúrákhoz adja a nevét, és melynek egyes tagjai leplezetlenül éltetik a Hitler-kultuszt.

Ebbõl tanulnak a magyar antiszemiták

Elolvastuk a Jobboldali fiatalok kézikönyvét. Tanulságos.

Vissza az oldal tetejére