Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: népirtás

Népirtás és erőszak övezi a hálaadást a woke-ideológia szerint

Népirtás és erőszak övezi a hálaadást a woke-ideológia szerint

A woke-ideológia egyik harcosa szerint a telepesek évszázadokkal ezelőtt nem jóhiszeműen érkeztek az új földrészre, hanem erőszakot és népirtást hoztak magukkal.

Népirtás miatt bíróság elé kell állnia két guatemalai tábornoknak

Bíróság elé kell állnia Guatemalában két nyugalmazott tábornoknak a negyven évvel ezelőtti polgárháborúban elkövetett népirtás és egyéb emberiesség elleni bűncselekmények miatt – döntött helyi idő szerint hétfőn a bíróság Guatemalavárosban.

Előléptetésért ölhetett meg legalább százhúsz civilt néhány kolumbiai katona

Vádat emeltek tíz katona és egy civil ellen kedden Kolumbiában, akiket huszonnégy ember erőszakos eltüntetésével és legalább százhúsz polgári személy meggyilkolásával vádolnak.

Az lenne ám a jogállam

Az lenne ám a jogállam

Vadai Ágnes egyenlőségjelet húz az Orbán-kormány és a ruandai népirtás közé. Fekete-Győr András maga döntene arról, hogy melyik újságírót tiltaná el a munkavégzéstől és melyiket nem. Két eset lényegében egy héten belül. Milyen emberek ezek?

Az elfeledett népirtás

Az elfeledett népirtás

1804. január 1-jén Haiti kikiáltotta függetlenségét Franciaországtól. A következő napon lezárták a kikötőket, a szárazföldi menekülőutakat, majd minden egyes fehér embert brutálisan lemészároltak.

Arcbőr, az van: népirtókhoz hasonlította lapunkat a Magyar Hang főszerkesztője

Arcbőr, az van: népirtókhoz hasonlította lapunkat a Magyar Hang főszerkesztője

Facebook-posztban panaszkodott György Zsombor, a Magyar Hang főszerkesztője arról, hogy lapunk olvasói kommentelni merték azt a nyilvános posztját, amelyben Czutor Zoltán zenész kivégzéssel fenyegetett Fidesz-szavazókat. György szerint az olvasóinkat az oldalára „ruandáztuk”. Azért annál aligha van lejjebb, amikor egy nyilvános vitát egy népirtáshoz hasonlít „a demokratikus” sajtó képviselője.

„A fehér faj eltörlése sosem volt még ennyire sürgető”

„A fehér faj eltörlése sosem volt még ennyire sürgető”

Az egyik legnagyobb balliberális hírcsatorna, az Al Jazeera véleménycikke szerint a „fehér faj” történelme a népirtás, a rabszolgatartás, a rasszizmus és a gyűlölet története. Az amerikai szerző szerint nincs reménye a nemzetének, amíg a fehéreket véglegesen el nem törlik.

Vissza az oldal tetejére