Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ngo

Az olasz kormány nemet mond az NGO-hajókkal érkezett több mint nyolcszáz ember fogadására

Több mint nyolcszáz emberrel a fedélzetén három nem kormányzati szervezet (NGO) hajója vár kikötésre az olaszországi partoknál, Giorgia Meloni kormányfő és Matteo Piantedosi belügyminiszter továbbra is nemet mond nekik.

Soros elégedett lehet a szlovéniai választások eredményével

Soros elégedett lehet a szlovéniai választások eredményével

Érdekes összefonódások vannak Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns és a Szlovéniában győztes Robert Golob által vezetett Szabadság Mozgalom párt között.

A választások alkalmából terjeszt ordas hazugságokat Soros egyik szervezete

A választások alkalmából terjeszt ordas hazugságokat Soros egyik szervezete

„100 méteres síkfutás 40 méternyi rajtelőnnyel, avagy szavazás egy autokratikus rendszerben” – ezzel a címmel jegyzi az április elsején közzétett álláspontját az Eötvös Károly Intézet (EKINT) nevű Soros-szervezet, amit az anarchista Fleck Zoltán igazgat.

Sorosék a nagykövetségeket is hadrendbe állították

Sorosék a nagykövetségeket is hadrendbe állították

A NGO-k (nem kormányzati szervezetek) nem csupán külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásolva festenek torz képet Magyarországról, hanem a különböző nagykövetségeken keresztül is a kormányváltás kikényszerítésén munkálkodnak – derül ki a Magyar Nemzet cikksorozatának mostani részéből. A lap az elmúlt hetekben több olyan bennfentes szereplő véleményét közölte, aki valamilyen formában kötődik, illetve kötődött az Open Society Foundations-höz, vagyis Soros György alapítványához. A Magyar Nemzet most újabb leleplező interjúrészleteket tesz közzé.

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns rengeteg pénzt költött el Ukrajnában. A második legbefolyásosabb személy lett az országban és még kitüntetést is kapott.

Hálózat: „Amikor kiadunk egy jelentést, meg is etetjük őket”

Hálózat: „Amikor kiadunk egy jelentést, meg is etetjük őket”

A Magyar Nemzet birtokába került sokórányi Skype-interjúkból újabb részletek derültek ki arról, hogy a jogvédő szervezetek miként veszik rá az újságírókat, hogy azok a szuverenista országokat – köztük hazánkat – támadó anyagokat publikáljanak. A különböző NGO-k (nem kormányzati szervezetek) egykori vezetőinek beszámolója szerint a trükkök között szerepel a költségek bőkezű elszámolása, de akár egy ebédmeghívás is hatékony lehet. Arról is beszéltek, hogy a migrációs krízis kapcsán Magyarországot számos cikkben lejárató Andrew Connelly, valamint a BBC közép-európai tudósítója is együttműködtek a Soros-szervezetekkel. Az újabb felvételek részei annak a hatalmas dokumentumhalmaznak, amelyet a lap hetekkel ezelőtt, ismeretlen e-mail címről kapott, és amelyről cikksorozatban számol be.

Az Amnesty volt igazgatója: A jogvédő szervezet az ellenzék részeként viselkedik

Az Amnesty volt igazgatója: A jogvédő szervezet az ellenzék részeként viselkedik

A Soros György fontos szövetségesének számító Amnesty International Magyarország korábbi igazgatója egy Skype-on készített interjúban elismerte, hogy irányítása alatt megpróbálták politikai szerepbe kényszeríteni a szervezetet, és ezen törekvéseknek nem is mindig tudott ellenállni. Jeney Orsolya szerint távozását követően szinte minden akadály elhárult a nyomásgyakorlók elől. A szóban forgó beszélgetés egyébként része annak a hatalmas dokumentumhalmaznak, amelyet lapunk hetekkel ezelőtt, ismeretlen e-mailcímről kapott, és amelyről cikksorozatban számol be. Eddigi írásainkból egyértelműen kiderült, hogy az NGO-k (a nem kormányzati szervezetek) a tájékozatlan külföldi újságírók befolyásolásával miképpen festenek torz képet Magyarországról.

A TASZ projektvezetője szerint a nemzetközi sajtó valótlan képet fest a magyar valóságról

A TASZ projektvezetője szerint a nemzetközi sajtó valótlan képet fest a magyar valóságról

A Magyar Nemzethez e-mailen korábban eljuttatott terjedelmes dokumentumhalmazból eddig főként olyan Skype-interjúkból ismertettünk részleteket, amelyekből kiderült, hogy a Soros György által is finanszírozott NGO-k (nem kormányzati szervek) a külföldi újságírók befolyásolásával miként festenek torz, valótlan képet Magyarországról. A mostani írásunkban idézett beszélgetésekből mindenki számára nyilvánvalóvá válhat, hogy a kormány szinte minden intézkedését támadó aktivisták egymás között beszélgetve hazánkat egy kifejezetten jó helynek tartják.

Kettős mérce, befolyásolás és évi százmillió dollár – munkában a Soros-hálózat

Kiszivárgott interjúk adnak bepillantást az NGO-k működésébe, illetve világítanak rá a nemzetközi média magyar kormánnyal szembeni elfogultságára – írja a Mandiner.

Vissza az oldal tetejére