Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nõk elleni erõszak

Ez a muszlim videóban tanítja, hogyan kell szakszerûen asszonyt verni

Egyes nõk kifejezetten szeretik, ha férjük uralkodó és tekintélyelvû személyiség, mivel természetüknél fogva kedvelik az erõszakos és határozott férfiakat - hangzik el abban az oktatóvideóban, amelyen egy katari szociológus, Abad Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari egy kisgyermeken mutatja be, miként kell az iszlám tanításai szerint "szakszerûen" megverni otthon az asszonyt.

Félnek a német nõk, de nincs kihez fordulniuk

Németországban a nõk egy része már felfegyverezi magát, annyira fél. A mainstream média viszont hallgat errõl, vagy alig-alig említi meg a nõk elleni erõszak megnyilvánulásait.

Franciaországban százezres büntetést kaphat az, aki egy nõ útjába áll

Franciaországban kezd formát ölteni az a törvény, amelynek célja, hogy megbüntessék azokat a személyeket, akik inzultálják a nõket. Ha valaki illetlen megjegyzést tesz egy nõ külsejére, akár 300 eurós bírság megfizetésére is kötelezhetõ lenne. A jogszabályt várhatóan a jövõ héten tárgyalja a francia parlament.

"Fizetni fognak a füttyögõk"

Franciaországban hamarosan szavazhatnak a törvényrõl, amely alapján megbírságolhatják azokat, akik az utcán utánaszólnak a nõknek, vagy füttyögnek nekik.

Német civilek egy titkos jelszó használatával védekeznének a nõkkel szembeni erõszak ellen

A veszélyben levõ nõk egy titkos jelszónak megfelelõ kifejezéssel fordulhatnak a vendéglátóhely személyzetéhez, akik baj esetén a segítségükre siethetnek.

Muszlim férfiak tüntettek a nõk védelmében

Két német városban is muszlimok demonstráltak a nõkkel szembeni erõszak ellen.

Vissza az oldal tetejére