Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: nyílt társadalom alapítványok

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns rengeteg pénzt költött el Ukrajnában. A második legbefolyásosabb személy lett az országban és még kitüntetést is kapott.

Hálózat: „Amikor kiadunk egy jelentést, meg is etetjük őket”

Hálózat: „Amikor kiadunk egy jelentést, meg is etetjük őket”

A Magyar Nemzet birtokába került sokórányi Skype-interjúkból újabb részletek derültek ki arról, hogy a jogvédő szervezetek miként veszik rá az újságírókat, hogy azok a szuverenista országokat – köztük hazánkat – támadó anyagokat publikáljanak. A különböző NGO-k (nem kormányzati szervezetek) egykori vezetőinek beszámolója szerint a trükkök között szerepel a költségek bőkezű elszámolása, de akár egy ebédmeghívás is hatékony lehet. Arról is beszéltek, hogy a migrációs krízis kapcsán Magyarországot számos cikkben lejárató Andrew Connelly, valamint a BBC közép-európai tudósítója is együttműködtek a Soros-szervezetekkel. Az újabb felvételek részei annak a hatalmas dokumentumhalmaznak, amelyet a lap hetekkel ezelőtt, ismeretlen e-mail címről kapott, és amelyről cikksorozatban számol be.

SorosLeaks: az EP-képviselőkhöz fordult Deutsch Tamás

SorosLeaks: az EP-képviselőkhöz fordult Deutsch Tamás

Azt követően, hogy a Magyar Nemzet cikksorozatot készített abból a terjedelmes, zömében Skype-interjúkból álló dokumentumhalmazból, amelyet e-mailben juttattak el a szerkesztőséghez, Deutsch Tamás levélben fordult az európai parlamenti képviselőkhöz. A fideszes politikus szerint ugyanis végérvényesen lelepleződött a Soros György amerikai pénzügyi spekuláns által finanszírozott hálózat működési mechanizmusa. Deutsch arra szólította fel kollégáit, hogy végre érdemben foglalkozzanak a Soros-hálózat uniós intézményekre gyakorolt külső befolyásának ügyével.

Egymás után buknak le Soros emberei: nyoma sincs nálunk a diktatúrának

Egymás után buknak le Soros emberei: nyoma sincs nálunk a diktatúrának

Magyarországon nincs mitől félniük az NGO-knak (nem kormányzati szerveknek), nem akarják őket ellehetetleníteni és a külföldi befektetők is biztonságban érzik magukat – derül ki lapunk cikksorozatának következő részéből, amelyben ismét azokból a Skype-on készített interjúkból idézünk, amelyeket ismeretlen e-mail-címről juttattak el a Magyar Nemzethez. A beszélgetés résztvevői kivétel nélkül olyan civilek, akik, a szervezeteikkel együtt, a kormány szinte minden intézkedését támadták, illetve támadják, ám egymás közötti beszélgetéseikben – amint az elmúlt hetekben közölt írásainkból már kiderült – nyíltan beszélnek arról, hogy a tájékozatlan külföldi újságírók befolyásolásával valótlan, torz képet festenek Magyarországról.

Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

Senkit nem zavar, hogy amerikai állampolgár Jennifer Morgan, hiszen állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

Vissza az oldal tetejére